|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 33> |
Автор | ||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tuuuuuuuu be mila jas vcera bev vo 10.30h vo ambasadata za malku..... ke te namirisav jas........i jas nemav problem do sega ni pa ke imam |
||
mistake
Сениор Регистриран: 26.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 16:41 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
dobro de,..ste se "utnale" za pola saat i ,.stopet-sheeset kilometri,..golema rabota!,.
a, za mene viza?! |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
lane62
Сениор Регистриран: 08.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 7583 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
cuvaj ja vladata
|
||
Daj više odmora jeziku nego rukama!
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
на другарче колата во море ќе му ја превртеа, погодете зошто? но сепак ни тоа не докажува ништо, на запалено автобусче од Македонија му помогнаа грчки државјани, но сепак си стојам на тезата дека сепак не е безбедно таму што се однесува до границите, одсекогаш имало малтретирање таму, тоа не се ни осмелувајте да го негирате и како не ви е мука да чекате и да се тепате за виза, а на тоа да не ве тера никој побогу? или вие сте „привилегирани“? и една работа највеќе не ми е јасна, кое е задоволството секоја година да одиш во едната иста земја на одмор? на едно исто море, на сличните, пардон, истите градови? да имав пари да идам во грција, ќе отидев и таму, ама не само таму |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
sunshine_baby
Сениор Регистриран: 20.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 256 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Aman sto narod ke bevme!Patime od kompleksi na golemina,patime od paranoja...uste nesto?!Cela Makedonija na psihijatar veke aman!
Jas ovaa godina ke ja zaobikolam Grcija ne od dobro poznatite pricini,ama pa na koj mu se odi,neka odi,na nikogo ne mu sudam!Najbliska i najdobra destinacija koja nasiov narodec moze da si ja priusti i da vidi more,a ne ezero,po pristojni ceni! Ama pa kaj i da otideme ist tretman imame na Balkanov!Turcija vo sred pazar bomba moze da ti frlat,vo Crna gora lani se zatru so hrana nase devojce,vo Hrvatska ke patis od prepotenti hrvatista i taka nataka... Sekoj so svoite pari vo dzeb i kaj saka neka odi,osudi ne priznavam! |
||
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
. Изменето од mistake - 02.Февруари.2011 во 16:41 |
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
"Najbliska i najdobra destinacija koja nasiov narodec moze da si ja priusti i da vidi more,a ne ezero,po pristojni ceni!"
....najbliska?!,...na gevgelichani ke im se isplati, ( koga nema da ima granica!!) sekojdnevno da trknuvaat do thessaloniki ,da se burichkaat u more i da si se vratat doma navecher!,..150-200 km,..toa se okolu deset litri benzin,...toa se deset??!! € ,...toa se samo 150 din ..od chovek,...za pat,...povekje ke im se isplati da se vrakjjaat sekojdnevno doma,..otkolku tamu da prespivaat,...neverojatno!!,..da imash more do gazot,..a da ne go komsumirash,..... |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
sinisaang
Нов член Регистриран: 30.Мај.2009 Локација: Mayotte Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikoj da ne odi vo g.....,alergicen sum na imeto.
bidete makedonci do kraj ke izdrzime i bez more site vo ohrid |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мојот летен одмор никогаш не би го искористила во Грција,но ако освен тој имам викенд или еднодневно шетање би отишла онака,ама на одмор не
|
||
pane_juventus
Сениор Регистриран: 07.Јуни.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1048 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno NE
|
||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Нека ги укинат визите првин.
|
||
mistake
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
. Изменето од mistake - 31.Јануари.2011 во 15:04 |
||
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Of vaj? Nema more na drugo mesto ili sadisti ste ? Ubo veli sestrami , budalo tie tamu so taa ponizenost ziveaat sekoj den i oko ne mu mrda , ti ke imas principi.. |
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |