IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Возење во автобус!!!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Возење во автобус!!!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
Автор
Порака
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Мај.2007 во 14:03
Mene mi se ima sluceno na dva pati, da se trla nekoja od mene, k'o bozem nesvesna e, a ja se zbuniv k'o po obicaj, se zdrviv i samo ocinjata mi mrdaa. I posle si se simnav, k'o eban  Confused . . .

Изменето од zbunet - 29.Мај.2007 во 15:17
Кон врв
QT_boy Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 42
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај QT_boy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2007 во 17:20
Originally posted by maruska maruska напиша:

Originally posted by Snajper Snajper напиша:

Темава можеби некој ќе ја нарече перверзна, можеби на некого и ќе му се згади.......ама би сакал да иницирам отворен разговор за она што верувам на повеќе од нас сакајчи или несакајќи им се случило!

ДАЛИ ВИ СЕ СЛУЧИЛО (ВО ПРЕПОЛН АВТОБУС) СЕКСУАЛНО ДА ВЕ ВОЗБУДИ БЛИЗИНАТА НА НЕКОЈ ОД СОПАТНИЦИТЕ....
Јас лично многупати сум доживеал ерекции триејќи го моите препони и моите гениталии на некое убаво газе....на некоја девојка.....жена........госпоѓа...како и да е...или на нејзината рака.....а досега ми се случило четири пати и да доживеам многу возбудлив оргазам на тој начин.......што ме донело до фаза да барам начин да ми се повтори истото искуство....

И ќе Ве молам без навреди.....само Вашето мислење на topikov.....

А да те прашам, дали ти си размислувал како таа девојка...жена...госпоѓа се чувствувала кога ти тоа си го правел...Е сега ти можеби си бил толку "внимателен" што тие и ништо не "приметиле".
Но, чекај,најпрвин би прашала дали на оваа тема треба само мажите да одговараат или може и жените, со оглед дека ми доаѓа како повеќе да е наменета на машкиот пол!!!
Велиш без навреди......а како може без навреди кога поставуваш прилично провокативно прашање.
Сега не знам дали си ти оженет, имаш ли деца, па така би прашала друго нешто......Ако си во брак или ако утре стапиш во брак, како би се чувстувал ти, твојот партнер, а не дај боже твојата ќерка кога некој тоа и би го направил нејзе. Дали си размислувал во таа насока???

boo aman devojko , so napraj ti , ova ko poloso od siluvanje da e , c c c c, pa vo toa e jakoto , deka ne smees , deka ne treba i znaes , se so e zabraneto e poslatko

Кон врв
cupeto Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2009
Поени: 206
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cupeto Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јули.2009 во 13:49
ova tema veke ne e vazecka vo iskustvo,
oti veke nemit guzvi vo *buso ,
nemit veke direktno trivanje ,
a i da imet site nekade se brzat nervozno i najmalku do toa im doslo ,
a i priznaj mnogu se fantazira,
vo guzvata sve ke pomislis na loso oti si nervozen,
ete jas mislev deka se trie od mene ,
si rekov cupe izdrzi do slednata stanica ,
nemoj da kazvas nisto sramota ,
a zadi custvuvav nesto golemko i tvrdo,
slegovme dvajcata na slednata stanica ,
ami so ?? na coekot pocna da mu zvoni tvrdoto,
go izvaj i se javi ,
oti mu bese mobilnio,
ete jas sum ovde krivata      

Изменето од cupeto - 03.Јули.2009 во 13:50
Кон врв
Iron Man Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
железен раз бираш

Регистриран: 11.Јануари.2009
Локација: Antarctica
Поени: 8032
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Iron Man Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 06:47
"ДАЛИ ВИ СЕ СЛУЧИЛО (ВО ПРЕПОЛН АВТОБУС) СЕКСУАЛНО ДА ВЕ ВОЗБУДИ БЛИЗИНАТА НА НЕКОЈ ОД СОПАТНИЦИТЕ"

leleeeeeeee mi se slucilo kako ne i toa mnogu jaka zenska so mnogu dobar izgled so ubavi ocina ubavo gaze auuuuu af af af

si pomuabetiv so nea AMA ZA NESREKJA BESE SO MAJKA I
inaku ke i pobarav mobilen

kolku posakuvav vo toj moment da bevme na pust ostrov pa da i kazam nekoi potezi         

i samo da kazam ne bese vo avtobus tuku vo VOZ!!!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 13:38
Јок, од што да се возбудам? Од мишка со пот небричена-кадаиф кога ќе ти андвисне на глава, од некоја баба што бамбори цело време како ние сме невоспитани што седиме божем гратис се возам, од некој мантил со овчи мирис, од некој сељак што јадел кебапи пред тоа?
болен

МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 14:11
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

Јок, од што да се возбудам? Од мишка со пот небричена-кадаиф кога ќе ти андвисне на глава, од некоја баба што бамбори цело време како ние сме невоспитани што седиме божем гратис се возам, од некој мантил со овчи мирис, од некој сељак што јадел кебапи пред тоа?болен

Od isti prichini ne koristam avtobus kako prevozno sredstvo,se poshediv sama sebe od vakov vid na ''vozbuda''
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 19:25
Точно, градскиот превоз е нешто како подвижен контењер полн со луѓе и од таа гледна точка не сметам дека нешто може да биде повод за возбуда во него
Имено такви случки ги имав во периодот кога бев средношколка и кога се возев со бус за накај школо и дома.Каков мерак беше ако ти се погоди некој убав дечко од друго школо или некој згоден студент да стои до тебе или да се држите за иста шипка. Интересни беа тие ситуации па со другарките ќе го меркаме, ќе го штипкаме, па ќе му правиме муабет хе хе хе. Или пак те шмека некое убаво дете тебе, па застане до тебе да те праша кај учиш и кај искачаш. Ама освен овакви комбинации каде се иницира запознавање или двонасочен пријатен муабет Се што е непосакувано и е непријатно, е еднакво на малтретирање.
А рака на срце автобусине се полни со манијаци, секакви гнасни перверзњаци и кретени кои намерно се возат за да можат да зјапаат и да потфаќаат жени.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 19:40
znam deka gi zamrazev tie avtobusi koga ednas promasiv cela  linija zaradi edna crnka so zeleni oci голема%20насмевка
Кон врв
ana sk Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2008
Поени: 2278
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ana sk Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 21:09
Originally posted by Snajper Snajper напиша:

Темава можеби некој ќе ја нарече перверзна, можеби на некого и ќе му се згади.......ама би сакал да иницирам отворен разговор за она што верувам на повеќе од нас сакајчи или несакајќи им се случило!

ДАЛИ ВИ СЕ СЛУЧИЛО (ВО ПРЕПОЛН АВТОБУС) СЕКСУАЛНО ДА ВЕ ВОЗБУДИ БЛИЗИНАТА НА НЕКОЈ ОД СОПАТНИЦИТЕ....
Јас лично многупати сум доживеал ерекции триејќи го моите препони и моите гениталии на некое убаво газе....на некоја девојка.....жена........госпоѓа...како и да е...или на нејзината рака.....а досега ми се случило четири пати и да доживеам многу возбудлив оргазам на тој начин.......што ме донело до фаза да барам начин да ми се повтори истото искуство....

И ќе Ве молам без навреди.....само Вашето мислење на topikov.....
tebe izgleda ne te tresnala nekoja stikla pa da vidis neobicno iskustvo
...moze ne sum sovrsena ama sekogas sum jas...
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 23:07
Ana SK....me iznasmea maгазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
Anarchy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Фатенко

Регистриран: 19.Март.2009
Поени: 6676
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Anarchy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 23:20
Vidi ti to, orgazam vo avtobus....ami drugite sto ke recat breeeeeeeeee....ovaj sebicen, na drugite ne dava, samo na sebe misli
Кон врв
Ninja 35 Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2009
Поени: 17840
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ninja 35 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Јули.2009 во 23:44
Тууу....од кога не сум се качил во автобус....ама во новиве, двокатниве не ќе може да се стои како во стариве...тага
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2009 во 19:37
vo avtobus koga sum samo gledam da izlezam pobrzo
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јули.2009 во 19:42
Последно нешто што ми паѓа на памет у автобус е да глеам по мушки и да се возбудувам..глеам шо побрзо да искочам од автобусот
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.