|
Секс и менструација |
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Автор | |
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само внимавај, после анален не е добро да се има вагинален секс, може да се закачи некаква бактерија, па оди после излечи ја...
|
|
|
|
Nelita
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bljak!
|
|
„Чувствувам дека ќе полудам оваа пролет,заради една далечна убавина!“
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eheeeeeeeee....kako be bljak???
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па и не е баш бљак За анален секс треба големо трпение и доста умешност |
|
|
|
ice_dmx
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 390 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za bakterijata znam,taa moze da se zakaci i inaku,ama i imam praktikuvano i taka pa nisto ne bilo ja cuvaj gospod
|
|
dudenz
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mmmmmmmmmm!!! Sum probal ne e nisto posebno osven sto e malce povekje vlaznicko i malce povekje mirisa!!! Nisto special!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Marck
Нов член Регистриран: 15.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e prijatno za devojkata.
|
|
mica
Нов член Регистриран: 10.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sto zamarate tolku ako vi dojde vo toj moment skokaj pa sto saka neka bide dobro bi bilo da iskoci puding od . . .?
|
|
|
|
rebeka
Сениор Регистриран: 17.Јуни.2005 Локација: Austria Статус: Офлајн Поени: 347 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NE SAKAM DA ME VIDI SO KRVJOSANI GAKI
|
|
mnjkl |
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
види сеа ...секако иде понекогаш
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
iskren odgovor...i edinstven realen (plus toj podole so gakjickite ).... ednas kazav.....dobar mornar treba i da znae vo crveneto more da pliva........ |
|
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glasav za NE
|
|
|
|
Vallerrija
Сениор Регистриран: 20.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 280 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Definitivo NE...!!!
|
|
Povtorno so vas, mili moi!
|
|
ance
Сениор Регистриран: 05.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 94 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dosega ne sum imala takvo iskustvo a NE NI SAKAM
|
|
Внеси реплика | страница <1234 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |