IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - И жените се фалат со списокот на љубовници!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

И жените се фалат со списокот на љубовници!

Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
Прашање: се фалат?
Одговор Гласови Статистика
7 [46,67%]
8 [53,33%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Статус: Офлајн
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: И жените се фалат со списокот на љубовници!
    Испратена: 01.Јуни.2009 во 15:27
И жените се фалат со списокот на љубовници!

Собирањето нa сексуални трофеи никако не е само машко хоби. И многу жени имаат мажи само за секс. За какви жени се работи?

Што е трофеен секс?
Според мислењето на колумнистката на Guardian U.K Памела Стивенсон Коноли таканаречениот трофеен секс е секс кај кој се работи за заведување мажи исклучиво заради сексуално задоволство, а по кое ладнокрвно го отфрлаат.

Новинарката на порталот The Frisky, С.Вајтхил тврди дека таквите жени се се повеќе и повеќе. Дали трофејниот секс стана нов тренд помеѓу жените кои не се во брак и дали мажите се всушност жртва на таквиот секс или и самите уживаат во него?

Мажите можат да уживаат во таквиот секс само ако сфатат дека бараат само кратка и брза авантура.

Жешка акција
Жените се повеќе уживаат во состаноците со мажи само заради брза авантура. Некои велат дека во последниве години машките и женските погледи на сексот драстично се променети.

Жените ја ставаат кариерата пред чувствата и љубовната врска, додека мажите се повеќе бараат нежност и сигурност.

Кај сексот заради трофеј не се работи за само освојување мажи, а потоа за желбата што побрзо да се ослободат од својата ’жртва’, туку се работи за сексуално самоуверени жени кои мислат дека можат да го добијат секој маж кој ќе го посакаат.

Се рaзбира, се работи и за гордост, да се дополни списокот на мажи со кој спиеле, бидејќи ги сметаат за своја награда.

Трофеен секс за стекнување на самодоверба?
Трофејниот секс е само потврдување на сексуалното самопочитување и собирање на награди во поглед на луѓе, локации и начин на секс. Би можеле да го означиме како фетиш, кој кај некои жени е собирање на предмети, односно спомени кои им припаѓаат на мажите со кои спиеле.

Многу од нив сакаат само брза авантура во која не сакаат да внесуваат емоции. Доколку мажот сака авантурата да ја претвори во сериозна врска, набрзо би добил негативен одговор.

ajjde, vase mislenje, iskustvo.....etc....
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Јуни.2009 во 17:56
jas ne..i toa go smetam za mnogu "nisko" bez rzlika dali stanuva zbor za masko ili zensko

jas licno sum nemala takvo iskustvo,kako se pogore navedeno..no sepak,glasav ne
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 08:40
a sto e "nisko"...falenjeto ili praenje spisok.....
Кон врв
Milaa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
unique

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 1523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Milaa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 10:23
Не ситеголема%20насмевка
Не има и такви кои го разбираме зборот ИНТИМА во неговот вистинско значењенамигнување
Кон врв
pagane Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Февруари.2007
Поени: 13044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 10:38
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

хммм..имав една такава позната...правеше список, но не се фалеше...газење%20од%20смеење
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 10:40
Preziram lugje (bez ogled na polot) koi tragaat po trofei

Toa ne e samodokazuvanje,kaj niv problemot e pokomleksen...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 10:44
Таке, Рени.По комплексен... се омешани ниска самодоверба, суета, себичност, танатосов нагон, при некои просто болест- нимфоманиjанамигнување
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 10:46
Pagane...istomislenichki sme na povekje polinja
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај pagane Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 10:47
Originally posted by renatax renatax напиша:

Pagane...istomislenichki sme na povekje polinja

И jас тоа го приметив.големо%20гушкање
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 11:42
Originally posted by LouWeed LouWeed напиша:

pravenjeto spisok si e licno...mozebi si go pravis kako dokaz sprema samiot sebe
a falenjeto kon drugite...e toa e veke kako sto rekoa clenkite nad mene, dalku pokompleksen problem koj vo sebe gi sodrzi gorenavedenite problemcinjaсреќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Delicia Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*dream catcher*

Регистриран: 20.Ноември.2007
Поени: 10984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delicia Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 11:43
а кој го проверува списокотзбунетостплазење
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
Кон врв
Popi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Април.2009
Поени: 1664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Popi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 12:30
Ne sum nekoj avanturistichki tip i koga go pravam toa go pravam (ili pravela) od shto sakam/sakala a ne za da go zbogatam "spisokot". Evidencija isto taka ne mi potrebna, toj shto trebalo sigurno e deka se pamti i tamu ke ostane vechno, pa ne mi treba da si zapishuvam. голема%20насмевка  Osven ako ne stanam senilna so vreme. смеење Ama i togash najverojatno ke mi bide za djabe, zoshto nema da mi teknuva zoshto e toj spisok. газење%20од%20смеење

Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 16:41
Им се сака, и уште ако им се може, си прават како ќе им дувне.
Жени што спијат со мажи чисто од задоволство, нагон и самодокажување се жени кои не сакаат да си го губат времето на „бркање„ на истите.
Не ги презирам, зашто како растат годините растат и сексуалните потреби а секој со кој што можеш да имаш секс не значи дека е и материјал за врска.
Оваа појава не мора стриктно да е врзана со собирање поени или „трофеи„ туку за самостални сексуално ослободени жени кои немаат обврски спрема никого и ништо го живеат животот онака ко што им одговара.
Чист пример-Саманта од Сексот И Градот.
Ова мора и таков да си скроен, не може секој.

Уште едно нешто-кога сте осамени и со години се трудите да си најдете некој на поштен начин, преку културен флерт и состаноци, работите се одвиваат толку бавно чиниш децении ти треба да сретнеш некој што ти одговара.
Сексуално агресивните жени имаат многу поинтензивен и побогат друштвен живот и сигурна сум 100% дека мажите повеќе ги сакаат таквите

Изменето од GlenKlouz - 02.Јуни.2009 во 16:46
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2009 во 16:55
samo nek' mi se pofali,...лутиналутина
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.