|
Една за сите, сите во една песна |
Внеси реплика | страница <1234 32> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes |
|
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
kokomoko81
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 1363 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое |
|
......
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.
Да сум ветер, да смеам, да ти кажам 2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene |
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Изменето од bijonse1 - 26.Мај.2009 во 23:35 |
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Да сум ветер, да смеам, да ти кажам
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе |
|
......
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samo brisam hahahahahhahaha
ste koto brzi gonzalesi nezaboravite off topici se dozvoleni i potrenbi tuka.... da ne stane dosadnicko za site koi se vo edna..... najgolema Изменето од anakin - 26.Мај.2009 во 23:35 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
3.cuvaj me zasekogas ,kako del od sebe |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 3. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем Изменето од bijonse1 - 26.Мај.2009 во 23:38 |
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 3. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv Изменето од anakin - 26.Мај.2009 во 23:40 |
|
|
|
kokomoko81
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 3. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. i od radost pesna ke peam |
|
......
|
|
Enigma
Сениор Регистриран: 11.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 9984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil |
|
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
|
|
anakin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
2. moram da ti priznam, nesakam da lazam 3. да ти шепнам, еден стих, тоа можам 4. да ме слушне небото но и ти 5. па да ми завидат и облаците бели 6. dodeka ti sepotam stihovi celi 1. да сум море , да ти пеам 2. da sum zlatno sonce ta da te zgream 3. да те милувам ко ветре 4. понекогаш и како бура 5. и ќе надојдат стихови како плима 6. da te zgreat koga ke dojde studenata zima 1. дали можеш да ме слушнеш 2. дури и тогаш кога молчам 3. dali sakas da znaes 4. и без еден знак да дадеш 5. да дојдам до срцето твое 6. da slusnam kako cuka za mene 1. но ти далеку си срце ми вене 2. и со мислите по тебе 33. чувај ме засекогаш како дел од себе 4. целото тело со нокти ке го гребем 5. a nezen moj zdiv 6.za tebe mnogu mil 1. pogledni kon zvezdite tie |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1234 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |