IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Состанок со релативно непозната личност?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Состанок со релативно непозната личност?

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
Автор
Порака
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Состанок со релативно непозната личност?
    Испратена: 25.Мај.2009 во 17:28
Edna hipoteticna situacija:
Nekoja osoba ste ja videle samo na slika, ste napravile dva-tri muabeta na forum, prijatelot/kata vi kazal/a nekoj dobar zbor za nea/nego...

I ete, vi se javuva I ve kani na "date"... Kolku vreme vi treba da prifatite?

Изменето од Biba_G - 31.Август.2009 во 08:12
DeepBlue
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:29
zavisi za koj stanuva zbor. imam mnogu prijatelstva od forumov koj seuste traat a nekoi i bez slika pocnale. ali poso temava e u sex drukse se misli izglea голема%20насмевка jas decko mi bukvalno go znaes samo od slika...pa eve ne posle godina i nekolku meseci..mislime za zaednicki zivot голема%20насмевка
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:30
Kolku vreme te kanese da se vidite po prv pat?

Ednas, dvapati, nedela...

Изменето од Neptun74 - 25.Мај.2009 во 17:31
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:31
zapravo nemase vreme za kanenje. deka toj ne e od ovde i sigurno 6 meseci bevme u kontakt po net...koa dojde use odma se  vidovme љубов jasno veke bev do usi zatreskana u nego.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:32
Togas broime 6 meseci...
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:33
pa ne me pokanuval 6 meseci голема%20насмевка da bese ovde sigurno brzo ke se videvme...среќа
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:34
Epa sepak ne mozeme da kazeme deka ste se videle po edna nedela, taka?
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:35
poradi sosema drugi pricini druze голема%20насмевка 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:35
Pricinite se jasni, ama SEPAK BROIME 6 MESECI, taka?

A sto, tebe da ne ti e strav da ne kaze nekoj deka si "teska" devojka?

Изменето од Neptun74 - 25.Мај.2009 во 17:36
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:38
ama bas mene toa mi e bitno so ke kaze drug голема%20насмевка
ti ne se izjasni трепкањетрепкањетрепкањетрепкање sto e so tebe? kolku vreme treba coek da te pokanuva голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:39
Jas kako postavuvac na temava, go zadrzuvam pravoto posleden da imam zbor .
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:40
posleden? a koa e toa posleden ziti se? ajde ajde kazi nema da pomislime deka si lesen голема%20насмевка a ni tezok голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:41
paaa... tezok na kilogrami, lesen na um...

Ne se davam jas lesno... Mama mi rece da ne izlagam so nepoznati devojki, mozat da me obescestat...
DeepBlue
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Мај.2009 во 17:42
lele kutriot ti ke ti ja zemat nevinosta голема%20насмевка
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 4>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.