|
Жените се склони кон уништување на врските |
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Автор | |
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i sega sedi odozgora i faka seir
i si veli:
-onoj sto sega maski ke go izdrzi toj pekol na zemjata
na onoj svet mu e obezbeden rajot
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tokmu taka ....... samo , kade so zenite
nema valjda i niv vo rajot kako prodolzenie na makite .... zemski
|
|
apce
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2007 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 2717 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zenite direk vo pekolot
da prodolzat da ziveat kako sto ziveele
ama vie vo rajot ke bidete postojano
pod nadzor na dedo Boze
i se mislam kako li ke se ponasate
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
znaci , jas definitivno NE SAKAM vo rajot ...... mrazam da sum pod nadzor
Изменето од miroslav_g8 - 05.Мај.2009 во 13:42 |
|
apce
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e nema i jare i pare
ili na ovoj svet ke si ja trpis zenata ti
ili na onoj svet Dedo Boze
|
|
apce
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na ovoj svet kje ve istrpam pa ako treba i kje se zrtvuvam za onoj drugiot
|
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikoj ne te tera da ne istrpis samo priznaj si deka ne mozes bez zena
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
'ajte zene kod mene ...... ja sam Miki iz Rogace , vise volim zene nego tople pogace
Изменето од miroslav_g8 - 09.Мај.2009 во 09:47 |
|
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmm Micho si priznava poleka poleka
|
|
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
|
Schatzii7
Сениор Unglaublich Регистриран: 19.Октомври.2011 Локација: Lost somewhere Статус: Офлајн Поени: 7061 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ај за се се жените криви
|
|
»Wenn ein Deutscher einen Zug ausrauben möchte, kauft er sich als erstes eine Fahrkarte.« :) (Lenin 1917)
|
|
Внеси реплика | страница <1 8910 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |