|
Како би објасниле, ШТО Е ЉУБОВ? |
Внеси реплика | страница <1 23456 100> |
Автор | |
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nema ljubov... zato ne se objasnuva...to sto mislite deka e ljubov... e kratkotrajno, posle ke uvidite deka nema, e posle e navika i ako e dobra navikata ke bide ok ako ne ...nisto od taa vrska... malku e grubo kazano i ladno... ama to e..
|
|
Eleni
Сениор Регистриран: 19.Јануари.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 1872 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno ovie nekolku denovi se pocesto razmisluvam isto.Ne tolku deka ne postoi ljubov,veruvam deka postoi, tuku kolkavi se shansite sekoj od nas da najde nekoj sto ke te saka so ista mera kolku sto go sakas ti.Moze ste zaedno i ke ostanete zaedno ama koja e vistinskata pricina za toa i kolku e iskrena ljubovta?Jas sakam ljubov,we cant live without each other ljubov i veruvam deka nekoi partneri go cuvstvuvaat toa ama deka sekoj od nas ke go pocuvstuva toa i ke bide vzaemno e toa nekako ne mi se veruva.Mislam deka mnogu luge deneska se zadovoluvaat i so pomalku |
|
Destiny is not a matter of chance,it is a matter of choice.It is not a thing to be waited for,it is a thing to be achieved
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Елени!!! Некако ми звучиш премногу разочарано!!! Нешто те*е многу те измачува!!! Хмммм љубов!!!!! Кој човек на планетава не ја има осетено, таа убава, а во исто време и болна работа!!! Љубовта не е секогаш убава како што ние си ја сакаме, знае да биде и премногу болна!!! И самите сме сведоци дека љубовта има однесено премногу животи!!!! Сепак како што кажа елени, без љубов не би живееле, а јас само би додал дека не би постоеле!!! Љубовта е главна движечка сила на целиот човечки и животински род!!! ЈАС ЈА САКАМ И ЖИВЕАМ ЗА ЉУБОВТА ВО СИТЕ НЕЈЗИНИ ФОРМИ!!!! |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубовта е хемиска реакција во мозочето, која нормално со време слабее и приврзаноста потоа во врската зависи од одреден вид хормони, кои некои луѓе ги имаат во поголема, други во помала мера...... ваква дистинкција постои и кај животните и затоа има животни што дури можат да си ги изедат младенчињата, менуваат партнери итн. а други се грижат долго време за младенчињата (и до 3 години), и трети кои умираат во случај да го изгубат својот единствен партнер љубовта е хемија |
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
следствено ВОДЕЊЕТО љубов е ФИЗИКА |
|
Motivation is game in my hands
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hemija, fizika, abe od ova glava mi se vrti
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубов е кога ти се врти во главата.........заради хемиско-физички реакции
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ljubovta e edna vrsta raspolozenje , da ne ti bide dosadno , da te praj sreken ko majmun pa posle te praj da se osekas grozno ko gomno , ko svestenik i mnogu drugi neposakani nus posledici
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
batt's
Сениор Регистриран: 12.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2268 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov e koga ke te poglednam i znam sto sakas da mi kazes;)
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imase edna pesna od brajan adms : have you realy ever loved a woman i eden jak stih , ova ide samo na angliski ( poubavo zvuci) : To really love a woman, let her hold you, |
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
blue
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 5922 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
љубов е кога се возбудувам само мислејќи на него
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ljubov e koga nemozam da se vozdrzam za da ja baknam
|
|
|
|
blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кога постојано се гушка во мене
|
|
batt's
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koga sakam da ja dopram
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |