IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Жените се склони кон уништување на врските
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Жените се склони кон уништување на врските

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака
Wonderful_Life Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Регистриран: 30.Декември.2008
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 7264
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:38
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

interesno размислување ........... kako toa mislis KOMPLEKSI ?  збунетост

Iskopleksirani ste do daska e taka
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:38
За разлика од вас машките..жените не патат од комплексот дали и е доволно голем патлакот и дали ке успеат да задоволат жена
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:39
Originally posted by bijonse1 bijonse1 напиша:

ok src.. Wonderful...
aj otidnav...
ne znam koja mu e celta na avtorot.....
ama najverovatno si ima problemi.....  смеење
ako mozete srcki, resete mu gi.....
jas digam raka.....
i taka sum razocarana vo mnogu raboti....  збунетост 
ne mi treba dopolonitelni frustracii.....  збунетост
ke se opustam na druga tema....
caoooooooo

koj tuka kazuva deka e frustriran ? ........ " avtorot "  збунетост
nastrana licni razmisluvanja i frustracii vo vrska so odredeni clenovi .....
da porazgovarame na temata голема%20насмевка 

Изменето од miroslav_g8 - 01.Мај.2009 во 22:39
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:39
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

ја губат самодовербата зашто машките им набиваат комплекси. интересен е фактот дека после тоа жената си ја врака самодовербата...а машкото си ја врака самотијата
што чудо ке е ова никој не ми реплицираше?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:39

За разлика од вас машките..жените не патат од комплексот дали и е доволно голем патлакот и дали ке успеат да задоволат жена

Dodeka pak vioe si patite od toa,a sepak ne znaete da zadovolite edna zena kako sto treba e toa e kompleksot vas
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:39

ја губат самодовербата зашто машките им набиваат комплекси. интересен е фактот дека после тоа жената си ја врака самодовербата...а машкото си ја врака самотијата

Zasto znae deka e toa ziva vistina
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:40
Originally posted by Wonderful_Life Wonderful_Life напиша:

Zasto znae deka e toa ziva vistina i nema sto da kaze vo samoodbrana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:41

za kakvi kompleksi stanuva zbor ? ... da ne ispadne kako vo vicot .... ti si zeno glupa kako krava ... nemoj da me navreduvas ... ne sum krava смеење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:42
se citame utre .... vi posakuvam prijatna vecer .... a jas otidov da uzivam vo " samotijata " забава
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:42
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

za kakvi kompleksi stanuva zbor ? ... da ne ispadne kako vo vicot .... ti si zeno glupa kako krava ... nemoj da me navreduvas ... ne sum krava смеење
подобро да ми речат крава сум него ко машко сум..тоа дефинитивно ке ме исфустрира и навреди да сум ко машко
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:42
Nekoj se predade
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:44
па јасно...машко
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Амбициозна Бебушка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Wonderful_Life Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:45
Sramotiloci se za opstestvovo
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 01.Мај.2009 во 22:47
ајде срц уживај си. земи си го виното пушти си трејси чапман запали си цигарче...утре пак со такви будали ке се расправаме..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.