|
Жените се склони кон уништување на врските |
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Автор | ||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Што плачеш којсумјас?
Боли вистината или? |
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da da toa e ziva vistina koja mora da si ja prifatite |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
Wonderful_Life
Сениор Амбициозна Бебушка Регистриран: 30.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7264 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Boli vistinata sekogas ke boli |
||
Gospod gi sozdal zenskite,zasto imal smisla za ubavina, a maskite zasto imal smisla za humor
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
izgleda relacija ...
koj sum jas & Wonderful pa nekoj se preslusuva glasno...... a nekoj vagja visak kosi.. ili sum greska??? |
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
iznacitav dosega razni teorii za " nebitnosta " na mazite vo zivotot na zenata ...... imase i izjava od tipot za lezbo aspiracii ama sepak , nesto ne stima .... nesto nedostasuva ...... nesto bez koe ne mozete ..... nastrana toa , kje dojdeme i do toa koj bez kogo moze ili ne moze ..... ŠTO SO OVA ?
На почетокот на секоја врска се’ функционира совршено, но со време жените стануваат незадоволни и поставуваат премногу прашања и ја губат самодовербата. Тоа е почетокот на крајот за која е крива жената и нејзината несигурност
A ? A ? A ?
|
||
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Greska si |
||
|
||
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E toa e poradi vasite sposobnosti da varate i nie da ne vi veruvame za nisto posto kako sto rekov mozda se storeni samo za edno a toa e da VARATE |
||
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne e vo prasanje VARANJETO .... za nego zboruvav malku pogore ... kako posledica na sto doadja ...... poentata e tuka ... za ova treba da se razgovara
На почетокот на секоја врска се’ функционира совршено, но со време жените стануваат незадоволни и поставуваат премногу прашања и ја губат самодовербата. Тоа е почетокот на крајот за која е крива жената и нејзината несигурност
sto kje kazzzete vo vrska so TOA ?
|
||
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ја губат самодовербата зашто машките им набиваат комплекси. интересен е фактот дека после тоа жената си ја врака самодовербата...а машкото си ја врака самотијата
|
||
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ok src.. Wonderful...
aj otidnav... ne znam koja mu e celta na avtorot..... ama najverovatno si ima problemi..... ako mozete srcki, resete mu gi..... jas digam raka..... i taka sum razocarana vo mnogu raboti.... ne mi treba dopolonitelni frustracii..... ke se opustam na druga tema.... caoooooooo |
||
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Samodoverbata kaj nas si postoi i ke si postoi a kaj vas posto ja nema ke si ostane taka
|
||
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
interesno ........... kako toa mislis KOMPLEKSI ?
|
||
Wonderful_Life
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cao srcko se najdobro i ke go resime da znaes |
||
|
||
Внеси реплика | страница <1 34567 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |