|
Мујо и Хасо |
Внеси реплика | страница <1 678910 23> |
Автор | |
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spavao Mujo kod Hase i Fate, ali pošto im je mali
stan, legao sa njima u krevetu. Ujutro za doručkom, kad je Fata otišla
na posao, kaže Mujo Hasi:
Haso, ti si moj prijatelj, pa ti moram reći da me tvoja žena čitavu noć držala za onu stvar. Ma nije Fata nego ja. Što je sigurno - sigurno je! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Fata i Mujo se bude usred olujne noći, u tri ujutru.
Neko jako lupa na njihova vrata. Mujo otvara vrata kuće, a pred njima
stoji pijanac, pijan k'o zemlja, jedva stoji na nogama. Pijanac moli
Muju da izađe da ga malo pogura.
Nema teorije, odbrusi mu Mujo s vrata, tri je ujutru čovječe!, i zalupi mu vrata pred nosom. Ko je bio? Pita Fata. Ma neki pijanac, traži da ga poguram. Jesi li mu pomogo? Opet pita Fata. Nisam lud, tri je ujutru i napolju lije k'o iz kabla! Sram te bilo, nalijepi ga Fata. Sjećaš se, kad smo se prije dva mjeseca vraćali od Sulje, kad su ti kola crkla po onoj kišurini, da se ona dvojica momaka nisu zaustavila da te poguraju, nikad se ne bi odande izvukli. Mujo, se malo postidi, i na kraju se obuće, otvori vrata i prodere se u mrak i kišu: Halo, jesi li još tu? Jesam, dere se pijanac. Treba li te još pogurati? Pita Mujo u mrak. Treba, hvala lijepo! Kaže pijanac. A gdje si? Pita opet Mujo. Evo me na ljuljački! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dođe Fata kod Muje i kaže:
Mujo, ajd me malo fataj. A on će na to: Ajd beži, onda! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Žali se Mujo Hasi:
Ona moja Fata je drolja! Otkud ti to? Zamisli, bolan... Vraćam se s puta i šaljem joj telegram da ću doći, a ona kod kuće sa švalerom! Poslije kraće(?) pauze, opet Mujo onako sam za sebe: A možda i nije drolja... Možda nije dobila telegram... |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Prolazi trgovac pored Mujine kuće i viče:
Gospoja, imamo odlićne vreće za spavanje! A Fata će: Fala, ne treba, za jednu sam se udala! |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sastali se jednog dana Mujo i Haso i pričali o svojim ženama. Kaže Mujo:
Moja žena je pjevač’ca, a tvoja? Moja je muz’čarka. A koji instrument svira? Ne svira nijedan instrument, muze krave! |
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo kaži mi jednu dugačku riječ.
- Guma. - Pa to nije dugačka riječ. - Nije, al'se može razvući! |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
Valeta
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 24220 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Dolazi Mujo kod Hase kući, kad ono u dvorištu igraju tenis Federer i Nadal.
- Šta je, ba, ovo, Haso ? Otkud ova dvojica kod tebe u dvorištu ? - Ma, šuti, uhvatio sam zlatnu ribicu koja ispunjava želje. - Daj je i meni, htio bi i ja neku želju da mi ispuni. - Evo ti je, samo pazi, ribica je malo nagluva. - Ma nema brige, - reče Mujo i odnese ribicu kući. Posle kratkog vremena, eto ga se vraća sav besan: - Šta je ba, ovo, kakva ti je ovo ribica, ja joj tražio pare a ona mi stvorila jare ??!! - Jesam ti rekao da je gluva! A šta ti misliš, da sam ja tražio VRHUNSKI TENIS ? |
|
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
|
|
nnikol
Сениор Регистриран: 13.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mu dosadil na Mujo seksot so Fata pa i veli;sega ke probame nesto novo!Sto?-prasuva taa.Sega ke te e**m vo uvo.Lele a ako ogluvam?-go prasuva Fata.Ne se sekiraj,koga dosega ne oneme nema ni da ogluvis
|
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Haso bolan zašto piješ toliko??"
"Pokušavam da utopim probleme ali prokleta djubrad znaju plivati!!!" |
|
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mujo kako je jučer završila tvoja svađa sa ženom?
Dopuzala je do mene na koljenima. Nemoguće! I što je rekla? Rekla je: Izlazi ispod kreveta da ti ja ne dođem tamo! |
|
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
otishle Mujo i Haso na lov, i odstrelale mechka edna, no UNPROFOR gi slushnal pukotnicite i doshol na licu mesta da naprai uvid...
UNPROFOR:
"what is this, that ...a grizli?
Mujo:
NE...NE ... JARANE, NISMO GRIZLI...PUCALI SMO
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Паднале Мујо и Хасо во некоја голема дупка. И Хасо налутен му вели на Мујо:
- Ако не излеземе до вечер од овде јас си одам ! |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мујо и Хасо си купиле нов мотор и заспале, дошле крадци и го украле моторот и им оставиле прасе.
Кога се разбудиле од спиење Мујо седнал на прасето и му ги вртел ушите кога тргнало да оди, одело, одело и застанало да моча и Мујо викал: - Хасо на моторот му истече горивото и потоа продолжило да оди и пак застанало да сере и Мујо викал на Хасо: - На моторот деловите му испаднаа!!! |
|
Внеси реплика | страница <1 678910 23> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |