IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Градови во Македонија
  Активни теми Активни теми RSS - Што мислите за градот Струмица?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што мислите за градот Струмица?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 31>
Автор
Порака
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 14:16
super si e...samo napred!
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Eli Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Ноември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 1968
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Eli Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Март.2009 во 21:35
Ми се допаѓа градот,баба ми е од таму и имам многу роднини..супер е..
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2009 во 22:55
so da si kazam za mojoo grad...najubav grad si e Strumica! zosto li? zaradi karnevalot, zaradi nokniot zivot, zaradi zeleniloto vo parkot ( i na sekade vo gradot), zaradi sovremeniot trgivski centar, zaradi mnogute elitni kafici, posebno zaradi najubaviot kafic (bar u Makedonija, mislam na Selekt)...zaradi ubaviot narod...zaradi dijalektot poseben , zaradi gradonacalniokt...zaradi sE!
maleee...so falbi padnaa
Кон врв
Valeta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Декември.2007
Поени: 24220
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valeta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2009 во 22:24
Браво Мина убав опис на нашиот град,и на дијалекто
Вистината е нашата најценета сопственост. Затоа ја употребуваме толку штедливо.
Кон врв
fiore Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Март.2009
Поени: 121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiore Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Април.2009 во 10:15
Pa ubav si e gradot
Кон врв
Glenn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Тата-Мата

Регистриран: 14.Јануари.2008
Поени: 3166
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Glenn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 13:30
Не сум била по многу градови во Македонија ама Струмица уште првпат кога стапнав ми остави многу убав впечаток.
МНогу е фино, чисто, малечко, луѓето се фини, си имам и другарки од средно што учеа со мене од Струмца и сватови сме со Струмичани и све тоа.
Ноќен живот супер, ефтино во споредба со Скопје, јадење убаво ама МНОГУ ЖЕНИ има бре машко одвај да видиш навечер.
Се на се многу пати имам одено и седено во Струмица и ми се допаѓа.
Beauty fades, dumb is forever
Кон врв
mina_d Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Март.2009
Поени: 346
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mina_d Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Април.2009 во 20:53
Originally posted by GlenKlouz GlenKlouz напиша:

Не сум била по многу градови во Македонија ама Струмица уште првпат кога стапнав ми остави многу убав впечаток.
МНогу е фино, чисто, малечко, луѓето се фини, си имам и другарки од средно што учеа со мене од Струмца и сватови сме со Струмичани и све тоа.
Ноќен живот супер, ефтино во споредба со Скопје, јадење убаво ама МНОГУ ЖЕНИ има бре машко одвај да видиш навечер.
Се на се многу пати имам одено и седено во Струмица и ми се допаѓа.

И пак да ни дојдеш и убаво да си поминеш!
Сите луѓе знаат да сакат, тоа е вродено. Некои го прават природно, но повеќето треба одново да го научат!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Август.2009 во 15:52

............shto li beshe toa shto sakashe da ni kaze,...GOC?! збунетост
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
lilica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Август.2008
Поени: 548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај lilica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Август.2009 во 13:24
Originally posted by brza brza напиша:

............shto li beshe toa shto sakashe da ni kaze,...GOC?! збунетост

Зоки лепи букви, ама изгладнетите од Баница ги корнат, и ги продават на отпад.
Министерката за култура треба да се срами од овој споменик!Еднаш не положила цвеке!
Кој бара ќе најде.
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Август.2009 во 20:54
а со што ги лепи? УФО?
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Август.2009 во 00:12
ziva sramota!..ama, vazno,...fontanite...seushte ..techat ( do koga,..gospod znaeнамигнување)...plus si imaat i trgovski ...so katna garaza( po se izgleda i besplatna e...barem taka pishuva na vlezot...
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2009 во 02:54
sekogas edden cistac pred vas...za niz Strumica
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Август.2009 во 14:12
imash pravo...zad sekoj ..strumichanec...treba da odi ...nekoj od "nadvor"!голема%20насмевка

inache,....ubav si e ,...ne e da ne e ubav...dodeka ne "presiushat"...fontanite.намигнување
Кон врв
alekso_2000 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Март.2008
Поени: 523
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај alekso_2000 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Август.2009 во 14:19
Во струмица сум биден само до хотел Сириус ама за скоро планирам да навлезам и подлабоко!!!
car's freack
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 2021222324 31>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.