|
Дали е нормално да се биде девица после 18та год.? |
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Автор | |
Gabriela_S
Модератор Регистриран: 22.Февруари.2008 Локација: On the stone Статус: Офлајн Поени: 21943 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
TOA SI IDI SAMOTO, AKO E ZABAENO DA NE E ZABORAENO
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
девственоста нема никаква врска со годините.
девственоста се подарува,таа не се губи. |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mmomirovski
Сениор Регистриран: 15.Септември.2008 Локација: Tuvalu Статус: Офлајн Поени: 1219 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како се во животот што е нож со две оштрици, и тоа е... |
|
polzavce
Сениор Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не е вообичаено, но ЕПТЕН е нормално........ |
|
МИР со сите
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе напредни се сеа нашите девојчиња...зборам пред некој ден со една внука и ми вика..даде знаеш што..вака и вака со дечко ми...девојчето има 12 години...така да не е срамота да се девица на 18 или на 20..само се помалку се таквите, па затоа ако некоја девојка каже не сум имала до сега..сите ќе ја гледаат како да е од Марс...трагично
|
|
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, mnogu e normalno..samo e nenormalno da se pomisli dali e normalno.
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
zaguben
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 3387 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Deneska i toa sto e nenormalno sesmeta za Normalno
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so ima tuka nenormalno?
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
оваа тема секогаш ме развеселува.
коментарите така-така, ама насловот е КОСКА! |
|
Orthophill
Група Регистриран: 23.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шо има тука ненормално?
Одговор: Ненормални се оние кои мислат дека е нормално девојче од 15-16 години да има полови односи! Во маалото во кое живеам, старо градско маало, има еден куп жени кои си се сосема нормални, девици, некои и над 80 години. Дел од нив се дури и факултетски образовани. Познавам и девојки кои се млади, а сеуште ја чуваат чистотата! И пак се чудам што има тука ненормално? Не дај Боже, да во иднина се појават голем број на хомосексуалци и бисексулци, дали ќе биде ненормално да се биде хетеросексуалец? |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
normalno e i da si devica na 80
no ne e preporaclivo oti de? komu toa sluzi za cest????? koga sakat togas neka pocnat neka se stitat i neka uzivat ne se dobiva orden ni za tie so kje pobrzat nitu za tie so kje zakasnat |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Orthophill
Група Регистриран: 23.Август.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 62 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама тие шо нема никогаш да почнат, нема да добијат орден ами венец
|
|
Нема поголемо богатство од девственоста! - св Григориј Ниски
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idel eden niz pustina edinstveniot prezivean od karavanot .........lazel , se vleckal so poslednite sili niz pesokot, koga naednas videl edna ubava CRVENA RUZA so kapki rosa na nea ......
-Te molam crveno ruzo , daj mi kapka rosa da preziveam , mnogu sum zeden..... -A ne mozam ...... Vleckaj ki se ponatamu dosol do edna BELA RUZA so kapki rosa na nea. -Te molam belo ruzo , daj mi kapka rosa da preziveam , mnogu sum zeden..... -A ne mozam....... I taka veke so poslednite sili dosol do CRNATA RUZA ..... i taa se sozalila i mu ja dala rosata i ovoj dobil sila i uspeal da se izvlece od pustinata. Pomina vreme , preziveaniot resil da i vozvrati na CRNATA RUZA i da i" odnese voda da ja polije da i" vrati za kapkita rosa sto mu go spasi zivotot........... Pominal pokraj crvenata ruza .....taa bila svenata..... pominal pokraj belata ruza.....i taa bila svenata ..... dosol do crnata ruza i sto da vidi i taa svenala........ POUKA : dosta kratka...... DAVAS ILI NE DAVAS PAK SVENUVAS ( vo kontekst na gornaiznesenata tema) |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 9> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |