|
Идеална вечер |
Внеси реплика |
Автор | |
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 29.Јануари.2009 во 19:53 |
Значи, што е за вас идеално помината вечер во идеално место со идеално друштво ?? Дали можеби вечера во ресторан или луда забава до зори... или сакате едно сокче во омиленото кафуле и седенка во парк ??
за мене, би било идеално едно топло чоколадо,... за почеток... а потоа да вртиме крукчиња низ познатата велешка чаршија ... ако сме гладни да јадеме и домче... Изменето од BisernA - 29.Јануари.2009 во 19:54 |
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na mirno mesto so mazjakot mi, nekoe kafe, toplo chokolado ili neshto za apnuvanje
sakam intimna atmosfera,muabet i romantiki a ne guzvi i preglasna muzika. moze i da sme doma, ne mi smeta, kade i da sum so nego, preubavo e |
|
Biolica
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 808 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Polna kada , vince i bademi ili indiski orevi , laf muabet i zustar sex , kakov izlez kakvi crni kamenja
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да јадиме нешто убо и да се изнапиеме ко говеда
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da go iskrsam ovoj nad mene i posle da se napraam les pijana...e idealna vecer za mene
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
masa so hrana i pijalok ,,sveki..i nie
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So moite drugarki i drugari,sednati u maalo na klupi i da se smeeme cela vecer,raskazuvajki si nekoi prici..poubavo nema..i ne e bitno kaj ke sme bitno e da sme samo site zaedno i ubavo raspolozeni i vecerta ke mi bide idealna..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако сум со друштво и пивце, и сите сме среќни, секоја вечер би ми била идеална, било каде, во било каква атмосфера
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas i covekot na mojot zivot
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idealna vecer e koga e prijatna vecer , bez komarci ,bez vetar bez policiski cas............... a istata da traeeee dolgo , dolgo so ubavoto drustvo
|
|
Внеси реплика | |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |