IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Форумски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Кој со кого
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кој со кого

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 179>
Автор
Порака
brmm Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Октомври.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1437
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 17:40
Abe temavaa.... koj so kogo.. aj ja so site ( F ) ... moze li ?
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 17:42
Momciiiiiiiii ideme u napad!!!! Juriiiiiiiisssss, pravo pred pecurkata na strumfeta!!!  Ke viis ti!!! ONA MENE IGRACKITE!!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 17:49
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

tralalallalalalla nema nema nanannanana

eh sto nemav atomska bombaaaa!!!! Ke ti kazev jas!!! Vrakjaj igrackite!!!

Изменето од NRGMKD
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:00

NRGMKD zaso  mi pisuvas taka

Pa ti mi gi ukrade igrackite!!! Zatoa ti se ljutam!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:18
de de , ostaj ja ajde.. neka si igra. tuu .. ke zeeme novi za tebe
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:26
Originally posted by brmm brmm напиша:

Si gi sakam moite igrackiiiii!!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:39

Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Originally posted by brmm brmm напиша:

Si gi sakam moite igrackiiiii!!!!!

eveti gi  ...NA ne gi sakam poveke ...ne mi se ubavi ..grdi se

e ne gi sakam sega otkako mi gi iskrsi!!! Ne gi sakam!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:44

ma ne gi iskrsiv site ..samo pola pola bea rasipani

LAZESSSSSS !!!! Ne bile rasipani, ti mi gi rasipa!!!! Lazeeeessssss, da mi kupis noviiiii!!!!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brmm Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:46
ТЕПАЧКАААААА  !!!!!  викајте пожарна, полиција брза помош.. а и зидари (ќе има крш - сеќаам ) ауу и стаклари-забораиФ

Изменето од brmm
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 18:49
Da mi kupis novi koga ke ti kazam!!! Jasnoooooo!!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 19:46
Ti mi gi rasipaaaa!!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 21:09
Aj da se smirime srumfiiii!!! Ne moras da mi kupuvas novi igracki, mama ke mi kupi novi!!! Smir, smir, smir?!?!?!  
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 21:09
КЈој со когооооооо,алоооооо доста тепачка леле се утепаа овие двајцава
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2006 во 21:10
Neeeeeeeeeee ne se tepame vekje!!! Sega sme drugarcinjaaa!!!! Taka li e strumfiiii!!!! 
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1213141516 179>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.