|
Болка при секс - Дали тоа ја пали жената |
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Автор | |
cuculiga
Нов член Регистриран: 08.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bolka...nepostujem..
mozebi samo kako sto kaza Biolica..toa vo nekoja mera..nisto sto e previse nesakam |
|
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SADO-MAZO...........NE BLAGODARAM
|
|
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
|
|
Вештица
Нов член Регистриран: 22.Септември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 27 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
До одреден степен на болка, сакам, и ме пали, но ништо повеќе како тепање, шлакање, плескање, едноставно не ми е пријатно. А гребење, стискање, држење за коса (не претерано кубење)- секако...
|
|
Јас, а можеби и Ти.
|
|
butterflyM55
Сениор ***PEPE*** Регистриран: 17.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 3399 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ЈОК БРЕ...КАКВА БОЛКА..ПА НЕМА ДА УЧЕСТВУВАМ ВО РАГБИ НАТПРЕВАР
|
|
Dobi-Insane
Нов член Регистриран: 23.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 24 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
spored mene...mislam od dosegashnovo moe iskustvo, pali bolka pri seksot no samo odredena doza. Da ima poveke zadovolstvo a pomalku bolka e dobro, ne e ubavo ako zadovolstvoto celosno premine vo bolka...
|
|
Some mistakes are too much fun to only make once...
|
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
мене лично - не
ниту душевна и срцева..ниту физичка.. |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
некоj жени да ,други не......
Истото е и кога некоja ме дере со нокти по време на секс.Не ми е приjaтно за разлика предполагам на други маже....
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Povekjeto zjeni da....................chak si sakat i repeticija..........
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
chista bolka ...jok
ama zadovolstvo pa malku bolka da osetish mashka raka zs da ne... ama kratkotrajno onaka kako fil uz zadovolstvo... inaku chista bolka??? ne be toa e veke zabegana rabota vo drug pravec... |
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Struchno kazjanao. |
|
|
|
EKCTPA
Сениор Регистриран: 13.Октомври.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
koj kako saka
bjonse bravo ushte ednash;) |
|
Немој да правиш мали планови, во нив нема магија...
Прави големи планови, цели високо во надежта и работата. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Drugarkami e struchnjak za toa. Da, EKSTRA. Struchnjak, i se struchno objasnuva. |
|
|
|
BelindaMill
Нов член Регистриран: 15.Септември.2011 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 35 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako ne sum dovolno vlazhna kje me boli.
Ako zapne ko sivonja i ako mi go nabie do daska, a prilichno mu e golem (okolu 21 cm), pak kje me boli. Ponekogash za da ja potisnam bolkata koga e do kraj nabien, se smeam histerichno. Ne e losho - svrshuvam taka, a i toj. Koga sum odozgora - mu vrakjam za bolkata - ili so gazot ili so koskata kaj karlicata koga kje go pritisnam - nego go zdoboluva. Ama vo sekoj sluchaj, ubavo ni e i na dvajcata. |
|
orlov
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ova ti e sestro sovrshen sex. Znachi sepak te pali. A nad 21? - kako kje reagirash???????? Interesno poradi obostranoto zadovolstvo. Znachi sepak si majstor. Shteta shto mnogu malku se takvi kako tebe. Seko bi go posakal toa. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 4567> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |