|
Знаеме ли КОИ СМЕ? |
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Автор | |
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
многумина од најгласните `знаат` само од пароли и плакати.
за повеќе од тоа треба премногу читање. |
|
DJAKONDO
Сениор Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e zasto retkost?
ima nekolku narodi koi nemmat poseben zbor za svojata nacija
ednostavno vikaat deka se lugje
na primer romite, na romski zborot rom znaci covek
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
Јордан Шумарот
Сениор Регистриран: 08.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 230 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сега не знам ко ке ме прашет надвор шо сме - шо да кажвам, антички???? славјани???
а зоре ?? шо ке ми кажиш шо сме/???? Изменето од Анастеа - 05.Август.2009 во 00:19 |
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ништо,сме то шо сме,луѓе како и сите шо имат права на живот и само определување,а се определуваме да се викаме македонци.
Нашето потекло е од сите народи кои поминале и живееле тука. Изменето од ZoraNaSlobodata - 23.Февруари.2009 во 19:37 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
фала на исцрпниот одговор.. изгледа со вакви дивајн аргументи и она залижаноно од МНР не бранит во преговорите со грците.. па зато и олку напредок имаме а и респект надвор... одлични аргументи , и сторија... море море.. само акл сте биле - вие ваквиве ем антички, ем славјани - ем европјани ем балканци- ем од метропола ем сељаци тешки.... супер,,,, после реторичкиве шах мати и дијалектичкава пат ситуација - предлагам да ја завршиме дискусијава со едно признание дека - во право си... дека си ништо...
|
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa po tvoe be zoro ispadna deka sme koktel
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
типичен репрезент на сегашната влада си.. неписмен...
не можам да се расправам со тебе,,, одлучи се - антички си ??? според тезата која ја крепиш??? или си славјанин според грбот на аватарот???? одлучи се.... Изменето од anastea - 23.Февруари.2009 во 23:29 |
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сме коктел,кој не е коктел денес кажи ми? |
|
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
тие шо се со бистри мисли и единствен став... би тргнал од ѓупците кои знаат дека се ѓупци од египет и ромите кои знаат дека се од индија...
ваквиве ко тебе не знаат од каде се и што се,,, |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Море глауч еден недоквакан,единствениот неписмен си ти.Ние сме мешавина од се што поминало на овие простори,така да,некогашните стари македонци и многуте завојувачи кои поминале се до времето на нашето осамостојување. А инаку мојот аватар е најискористениот симбол од Филип втори,лавот. Изменето од Анастеа - 05.Август.2009 во 00:21 |
|
|
|
Јордан Шумарот
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
извини= јас од нивно време го знаев сонцето.. а лавот од помодерната историја преплетена со интриги - каде носители биле твоиве мајнд саплајерс- ве ме ро... очигледно си подобар квазиисторичар од мене...
фала за убавите зборови... ко ке идет од еден ваков ко тебе ги свакам ко комплимент |
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Добро,се гледа дека не знаеш,и мене ми е безцелно да спорам со историски необразована личност.
Сонцето е симбол на Македонија од античко време но исто е и лавот,чии статуи биле градени на секој втор чекор во времето на Филип. |
|
|
|
ZoraNaSlobodata
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве еден од нив,изграден во чест на победата против грците. |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 34567 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |