![]() |
|
Колку сме навистина хумани |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Автор | |
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Денеска циганка ми ѕвонеше на врата и бараше што било: пари, јадење, облека итн И дадов три тегли: ајвар, лутика и слатко....... Ако ме видеше дечко ми.....ќе ми кажеше убаво.......баш ги -обича- таквите........ ![]() |
|
![]() |
|
anelija l ![]() Сениор ![]() Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
sekogas davam dali za humanitarni svrhi,ili crven krst,ne bi mozela da odbijam takvo nesto,zs sekoj saka a i na sekoj mu e potrebno po nesto.
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
pa majka Tereza ne se falese kolku e humana, zasto nie sega da se dokazuvame
sledete i go patot, za toa ne treba zborovi tuku dela, a delata ne moraat da se reklamraat |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Sekogas se trudam da ne se doznae koga nekomu sum pomognala...a uste pomalku sakam da se proslavam kako Majka Tereza.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Denes nekako se pomalku postojat humani lugje..duri onie koi imaat sredstva se tie koi najmalce davaat pomos..jas licno sum pomognala nekolku pati kolku mozam..vo smisla na sobiranje obleka za crven krst,igracki za decata od 11 Oktomvri,i nekoi dr.sitnici..kolku mozam se trudam da dadam,iako ne se istaknuvam so toa,go pravam za moja dusa
![]() |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Resiv da ne ragjam dete...da podaram zivot na ovoj mizeren svet koj edvaj ceka da go stolci...ne blagodaram.
|
|
|
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Лелеееее
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Mozebi
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Може ќе промениш мислење со тек на време ![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
polzavce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 14.Октомври.2008 Локација: Angola Статус: Офлајн Поени: 1325 |
Вие форумџии што викате да не се фалиме со хуманите дела.....подзаќутете малку........ А со која цел е отворена темата? Да дискутираме кој какво хумано дело направил, што мисли за хуманоста, како ја покажува итн итн......... Можеби нечија хуманост ќе биде инспирација баш за вашата хуманост.......... Оставете ги луѓето да си кажат.......секое кажување не е фалење.........или барем нема такви намери, макар така и да звучи...... |
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Humo humani lupus - taka bese ?
![]() |
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
i pokraj toa sto e turski zbor, ke go kazam
"ic" |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 234 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |