|
Убавините на Јапонија |
Внеси реплика | страница <1 567 |
Автор | ||||
anelija l
Сениор Регистриран: 10.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 609 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sum bila niz mnogu drzavi po svetot i vo japonski restorant ,zelba mi e da ja posetam Japonija ako ova godina ne dogodina zdravje bi sakala da go zapoznam nivniot zivot. a isto i ubavinite na zemjata nekoj del.
|
||||
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Убави слики од Токио проследени со песната TOKYO NIGHTS во изведба на Puffy Ami Yummy:
http://www.youtube.com/watch?v=tJTW5vmUs3s Текстот не е по содржина нешто посебно, но интересно звучи. Утаауу Tokyo-nights...(Пејте токиски ноќи...): Хаџимари ва атараши иро Сасоу посу но фураминго Киракира хикару акедо но амагури Мачи а васе ва чу ка но кабе Биру но тани мама jобиконда Јору но муодо де јору но ута да кикоете киуру Реф. Утау: Токјо-најтс амаку токете токјо најтс јору ни хохоему Кучибе ни ва атараши иро Дансу одору анаконда Нимуџин но телеви немагаме да фурусато Папа ни ао те ни мотсу јо токо Киета ваину варуашику Јоро но муодо де јору но ута да кикоете киуру Реф. Х2 Утау: Токјо-најтс амаку токете токјо најтс јору ни хохоему Цукиагари мираре та е ифумо Тоу сугиру хошии Хана во рееди наитеру ва токо Широи ха на кирари Im in love... Реф. Утау: Токјо-најтс амаку токете токјо најтс јору ни хохоему Im in love... Изменето од Majkl - 29.Септември.2009 во 05:29 |
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
bas toa mi e vo plan za docek na 2010 |
||||
|
||||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
некако многу пусто ми се гледа |
||||
|
||||
bond....james b
Сениор Регистриран: 10.Ноември.2006 Статус: Офлајн Поени: 850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
planinata fijinajpoznata planina vo japonija, a za pusto ne znam kolku e koga japoncine se kako termiti, stotina i kusur milioni, "nabieni" na desetina pati povekje prostor od makedonijava.
|
||||
You live only ONCE!
|
||||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од емил - 16.Јануари.2011 во 07:06 |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од MyWay - 25.Јануари.2011 во 10:27 |
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Многу сакам да го посетам Токио....
|
||||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||||
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Токио |
||||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||||
Внеси реплика | страница <1 567 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |