|
Одите ли на планина? |
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Автор | |
johnny depp
Нов член Регистриран: 15.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 8 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne. Jas sum samo po morinja. Ete na primer, Karibite mi se najcesto posetena destinacija. A vo Makedonija sum po greska.
Изменето од johnny depp - 15.Јануари.2009 во 01:14 |
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
drugar chim poveke si po morinja, otvori si edna tema - idete li po morinja -
|
|
Simnat od visokite planini
|
|
Foxy_lady
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 118 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ахам...одам...Сакам планина.
Викендов ќе одам на бордање... |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Koga bev na pripremi na Sapka .................pesacevme do Jelak........... bev voodusevena od nedoprena priroda .........pokraj patekata se izdignuvaa visoki karpi i na vrvot drvja rascvetani .........naednas zdogledav nesto pod drvo se dvizi.......... izvikav...............vidite krava!!? Posle si pomisliv........cek kako se kacila do tamu .........koga naednas ,, mojata krava,, se digna na zadnite noze i se potpre na drvo...........togas prv pat vidov so moi oci mecka ogromna crna....... taka silno go tresese drvoto ..........nasiot pridruznik policaec bese na gotovs so oruzje ............ja pominavme uspesno taa delnica................ pred nas se pojavi edna idilicna slika od planinska kukja so dvor i klupi, masi ........ stignavme na Jelak ...................se smestivme da se odmorime..............ama sonceto i prijatniot planinski vizduh ne ni dozvoli da ostaneme vo planinskata kukja .. ........izlegovme vo dvorot i uzivavme vo opojniot miris i peenje na raznovrsni ptici .......dodeka sonceto nezno ne galese ............. odednas policaecot dojde do mene drzejki vo raka sah i mi predlozi da igrame............. mu objasniv deka nikogas ne sum igrala sah samo gi znam pravilata.... me natera ........ igravme tri partii kade pobediv jas.....................bev voodusevena od Jelak i od faktot deka pobediv vo sah makar bilo toa protiv policaec ...................(neli gi tepa losa reklama za intelegencija)..
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
obozavam planinaaaaaaaaaaaa
|
|
Sho-Sana
Сениор Регистриран: 24.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2944 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Обожавам искачување по планините, независно кое годишно време е. Секогаш кога имам можност да бирам планина или море, јас избирам планина. Тишината, воздухот, дрвјата, патеките... природата над и околу... уф!!! Волшебно е!!!
|
|
Ако сретнеш човек со кој:
- вреди да зборуваш а не зборуваш, си го изгубил човекот, - не вреди да зборуваш а зборуваш, си го изгубил зборот. Мудриот човек не ги губи ни човекот ни зборот. Конфучиe |
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ama nemam blizu planina
|
|
Zlatnik
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како ма немаш планина во близина? Ти да не живееш во Панонска низина?
|
|
Неоттуѓиво е правото на секој поединец да живее во својата заблуда!
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
makedoncive ,..kako site da se na ,..planina!,..ne dopira do niv nikakva kultura,..za bon-ton,..ne ni chule,..
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas sekojdnevno idam na planina....podnozjeto na Vodno e moj teren
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Редовно,то е една од работите шо ми го исполнуват животот.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
би сакала да одам почесто но немам многу време....
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ќе тргниш со мене сакала нејкела ќе те земам негде на пролет
Изменето од ZoraNaSlobodata - 03.Февруари.2009 во 18:36 |
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Командантица
Сениор Регистриран: 27.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можи,можи..само зависи каде
|
|
..Живеам за да умрам..!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 16> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |