|
Љубомора -доказ дека те сака или..?? |
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Автор | ||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa, toa bese poentata |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
и другарка ти е сеуште во врска со тој дечко? |
||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
се разбира ...само потврдив
|
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
љубомора-доказ дека те сака??
не,љубомора-доказ дека е време да фаќаш магла |
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne i e veke decko. ...sega i e soprug ... dokaz deka go saka Изменето од filmadzijka - 22.Јануари.2009 во 17:01 |
||
OUST
Сениор Регистриран: 13.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6653 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Токму тоа и ми беше поентата на муабетот, зар љубовта се изразува со кршење CD-иња или со заканување со тупаници затоа што слушала `така заљубено`?
|
||
ПодВодно
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
повеќе гледала, помалку слушала а за припроста,... хахаха ... многу прости и сложени персони биле жртви на „злосторство од страст“. |
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па и да гледала, мислам ХЕЛООООУУУУ
само типот сигурно е типичен балкански „мачо“ тип кај кого се знае кој е главата на семејството!!! |
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
со таквото однесување, одма ми стануваат одбивни
|
||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а дали јас претерувам кога на дечко ми ќе му речам
леееј види го типов шубав ми е |
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не ми се верува... проста работа... од тоа ми е страв... дека ќе морам цел живот да се расправам со такви типови...
|
||
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ima lubomora kaj sekoj covek samo da ne e bolna lubomora
|
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Љубомората е корисна до одредени граници.
Таа го потсетува другиот во врската дека постои некој на кому му значиш и дека некој мисли на тебе. |
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
OUST
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ма нееееее. Не ти се лутам јас на тебе! Бај д веј како може да и се лутам на една од моите омилени поетеси Тоа што го пишав беше само револт кон таквиот начин на однесување, т.е. толерирање на таквите мачо типови „во име на љубовта“ |
||
Внеси реплика | страница <1 1819202122 25> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |