|
Смешни пораки |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zna eslid eka ned os ta toknas ekspred izvik uvapro ble miprich itan jeto.
|
|
IzGubEnA
Сениор Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MnOgUeZaEbAnOkOgAnEkOjKeTiPrAtInEkOjApOrAkAsAmOsOgOlEmIiMaLiBuKvIbEzZaPiRkItOcKiIBeZmEsToPoMeGuZbOrOvItEaUsTePoZaEbAnOeKoGaTaApOrAkAnEmAnIkAkVaSmIsLa!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo! Vo policiska stanica sum. Me fatija i obvineta sum za poseduvanje ubavo lice. Mi treba nekoj ruzen da mi pomogne. Te molam, ti si mi edinstvena nadez!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ako nekogas stanes vo 3.30h sabajle i se cuvstvuvas tazno i osameno, javi mi se na mene …… da te oteram u P.M!
|
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Eve jas ke pocnam.
Ovaa poraka e nastanata pred 100 god vo vselenata so nadez deka ke go pronajde najubavoto sustestvo vo univerzumot. Samo neznam sto bara sega kaj tebe. Изменето од IzGubEnA - 18.Јануари.2009 во 00:53 |
|
IzGubEnA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ovde napisete gi site onie smesni SMS poraki koi ste gi dobile, pratile ili procitale nekade.
|
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |