|
Хомосексуални бракови |
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Автор | ||||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
vo red ebe happy don"t worry! |
||||
Macedalien
Сениор Регистриран: 15.Април.2005 Локација: France Статус: Офлајн Поени: 114 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ако ти се гади земи витамин Це и не повраќај пред народов за да се бламираш... Спазмекс, исто, ќе заврши работа Изменето од RebeL |
||||
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Да - со повеќе девојки. Резултат? Очајно! Изменето од RebeL |
||||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Изменето од RebeL |
||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ќе пробаме ако сакаш ама не одговарам ако не ти се допаѓа.
|
||||
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Фала за искреноста.Друго ме интересираше, но те сватив ,затоа што не ми беше многу јасен животот на хомосексуалците, но сега е ок.Затоа и она прашање во кое се зедов сама само како пример.Сепак фала.
|
||||
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
||||
Macedalien
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
И? Кој ти е заклучокот? Која ти беше, впрочем, и целта за да ме прашаш вакви нешта? Ќе ми објасниш? |
||||
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sho se zamarash????? praj sho ti e keif...i toa e toa.... |
||||
Motivation is game in my hands
|
||||
kafka
Сениор Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 3595 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
|
||||
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
|
||||
SpiningTheWheel
Нов член Регистриран: 14.Февруари.2006 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
zdravo na site.prv pat sum na forum i me zainteresira temata..t.e.mislam deka vas ke ve zainteresiram jas.da se predstavam:od Btiola sum,26 godini...dosta e...e sega po temata: jas imam decko 6 i pol meseci...i v leto odime vo London da skluchime brak!! so ima tolku sramno i cudno vo toa...pa sekoj si izbira dali,kako i zosto da stapi vo brak..sekoja postapka na covekot go opravduva pred drugite samo i samo ako ne shteti na obshtestvoto...a jas so toj brak i sozivot so covekot so kogo mi e ubo..hmm..ne gledam kako bi zasegnal ama bash NIKOJ od vas.. drug pat poke:) |
||||
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
ок ..нека ти е со срека . Нас лично и не не засегна многу твој избор твоја среќа. Кажи ми дома запознаети ли се со твојот избор на партнер.. Како би реагирале? Знам дека човек треба да се бори за љубовта..чисто ме интересира значи без навреда..Дали би ти направиле проблем дома и како би се справил со тоа?
|
||||
|
||||
викторија
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 19 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Немам ништо против секој да си го живее животот како сака, меѓутоа најдобро е кога си се декларираат како такви, па нека си отворат локали каде што ќе се собираат, за работа тоа е нешто друго сексуалната определба е индивидуална тука се гледа квалитетот и тука завршува. Но против сум оној тип на личности кој што формираат бракови за другите па ствараат деца(со мачење), за на крај повторно да се свртат кон тоа што се.Тогаш имаме кутри невини души обележени несакајќи.
Имам добри пријатели кој се хомосекцуалци и ги почитувам бидејќи се декларирани и во мојата интима не ми навлегуваат, а тоа значи и моето семејство. |
||||
dum spiro spero
|
||||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Brakot denseka ne predstavuva onaaa institucija za koja site imame idealno razmilsuvanje....eden list hartija nemoze da ti garantira vecna ljubov...eden potpis neznaci deka so onaj so se svrsuvas ke ostanes zasekogas....zatao voopsto ne go pocituvam brakot(barem ne vo ovie vreminja koga se e samo sex)ednostavno slobodata vo ziveenjeto nacinot na rzamilusvanjeto i megusebnoto pocituvanje i ljubovta se osnova za zaednisgki zivot a ne brakot kako takov brakot ni heterosexualnit ni hosmosxualnit ne mi znacat ama bas nisto,kazav najvazna e ljubovat i megusebnoto pocituvanje
|
||||
RebeL
Сениор Регистриран: 20.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 656 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Значи недопирлив, на пример ти имаш партнер и живеете 10 години заедно. Партнерот твој не дај Боже се разболува и е во многу тешка состојба. На болница е. Докторите те*е нема да те пуштат да влезиш да го видиш ако не му си фамилија, значи ако не си во брак.
Ете такви права бараат хомосексуалците, ете тоа сакаат да го постигнат со бракот, а не да изјавуваат љубов! Бракот е бизнис. Институцијата „брак“ е правна, а не верска или љубовна. Природата нема врска со бракот. Бракот е само алатка на државата да ги држи луѓето моногамни, а притоа за да не се бунат им дава права на заедничка сопственост, заедничко наследство, примерот што го спомнав погоре и тн.... |
||||
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА! |
||||
Внеси реплика | страница <1 45678 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |