IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - предигра ? игра ? или само пред?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

предигра ? игра ? или само пред?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
Автор
Порака
Majkl Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јуни.2008
Статус: Офлајн
Поени: 3019
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Majkl Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 17:27
I predigra, i glavna igra i medjuigra(tnr. intermezzo) i post-igra!
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 22:30
So site nishani
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Јануари.2009 во 22:48
Se po red samo da ima akcija
Кон врв
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 00:03
pa site igri ne e loso
Кон врв
monitor Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Декември.2008
Поени: 97
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај monitor Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 09:43
ПА ЗАВИСИ КОЛКУ СИ ЗАГРЕАН, НЕКОГАШ ПРЕДИГРАТА Е НЕПОТРЕБНА.
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 17:59
a za kakva igra ili predigra se zbori
Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:00
Мора предигра,нема салам еб*** без
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:03
Predigra brkane okolu kuka i toa pistol goli

Изменето од zaguben - 08.Јануари.2009 во 18:05
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:09
Предигра,еден спаринг бокс.
Кон врв
kiki_kiki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Декември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 1267
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kiki_kiki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:25
pred igra prvo pa posle e....e samo gledam da ne zavrne snek oti odma se otkazuvam mi vleguva vo sobaa
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 23:34
Kratka pred - igra ... dolga igra .....  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 08:30
Originally posted by Lady Blue Lady Blue напиша:

Kratka pred - igra ... dolga igra .....  голема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевкаголема%20насмевка

ubavo kazano barvooooo

Изменето од zaguben - 09.Јануари.2009 во 08:30
Кон врв
FERARI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Јануари.2009
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 13:57
Abe okolu igrite ima mnogo fantazii bitno e kako seto toa ke izleze na teren!dali si napagac(centarfor), dali si sreden red i znaes dobro da se postavis u sredina pa i da ti mrda nema da mu/i ostavis golem prostor za manevar.Ali dobro e da si zadnji ili toj sto igra od pozadi taka sto sekogas ti ja organiziras igrata i go pocnuvas napadot(koristam fudbalski zargon za da razbieme monotonija).
I obavezno da se pocentira deka posle utakmicata-predigra,znaci prvo poluvreme 6-on e gore i so jazikot probuva da zbori desetina stranski jazici sto gi razbira samo gospodinot klitoris i 9-ona e dole(ama bolje e da se smenite)9-ona da dojde gore zasto ako ostane dole ima opasnost od gusenje ,zagusuvanje i neprijatnosti i tegobi predizvikani telesna tezinanad 6-kata i slicno.
Sto znaci predigrata regularno zavrsuva so svirezot na sudijata za SVRSENA utakmica(bar za 6-kata ili 9kata).
E sega mislam deka e NAJvazno tretoto poluvreme koga pocnuva cinot.Mnogu e po vozbudlivo koga se igra na domasen teren koj obicno od igranje se raskrckal (znaci ne e kako na KAMP-NOU ili na nov 'DORMEO:)))) )Taka da "domasnite"koji vo ovoj slucaj se publika koja ne go gleda ema zatoa slusa direkten prenos od slucuvanjata na terenot(stenkanja se slusaat od Galicnik do Reka) ama sepak e boolje otkolku na gostinski teren posto nikogas nema da znaes na sto publika ke naletas tamu.Dali aktivna koja celo vreme namerno ke vlaga vo teren i ke go prekinuva natprevarot vo brzo krienje dolen ves(ako vleze mama podobro ke pomineme posto i ona e begalka ama ako e tato pijan sluzbeno ke bideme isfrleni od ligata,bato e uste mal:)ili pasivna publika pa kolata doma ja vrakas so edno remek delo duboreez ili apstrktna umetnost napravena so kluc od doma od mangupi sto ne uspeale da ja otvorat na sila vratata i da ti gi zemat dvete pet(5)denarki so ti stojat megu rucna i menjac)pretpostavuvajki deka doma ke izgubi "nivnata" ekipa rezultatot e naj realen na naeutralen teren.
Kako tinejger najrealno i naj fer sum igral na "vodno","vo park","na kale""na pun parking" itn,ama sega toa kosta 500 evropski banknoti zosto sega go vikale seks na javni mesta.Jebiga nemoes da se podebavas TI so drezava,a ona so tebe moze kako na primer zamaglen Dzandarski kraksler na vidikovec od koj posle pola saat iskaca ne bas simpaticna Dzandarka i pola saat nemoze da ja namesti uniformata a jas jadam hamburger od 7 i se plasam da ne mi padne kompirce kaj nejze na koleno pa da se podadam da go zemami i me repnat pestotka.
Ova moevo bese planirano za komentar ama ispadna cela kolumna,dali sinoka seksot mi gi otvori cakrite pa tipkam ovde sto ke mi dojde ili pa se odaleciv od temata tuka ste VIE CENETI GOSPODA I GOSPOGICI da me iskomentirate.mislam deka tekstot ne e "mnogu" dosaden ama sekoj komentar ke mi bide drag makar me oterale u malcjnu ali ja ke bidam zadovolen i samo ako procitate. Pozdrav mi se spie:))vecer imam revans moram da bidam odmoren posto sinoka me kiksnav na kondicija i posle nekade 40-ina pokasno minuti veke bese "jos jedna cigareta pred spavanja"
AMA VECER............................
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2009 во 02:27
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 7>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.