IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - По Скопски да се чепнеме,плеснеме,погалим
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

По Скопски да се чепнеме,плеснеме,погалим

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
Автор
Порака
FERARI Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 03.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 40
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај FERARI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: По Скопски да се чепнеме,плеснеме,погалим
    Испратена: 08.Јануари.2009 во 08:35
Sekoj kraj niz nasava ni mila Makedonija si ima razlicen izraz za seks.Nie "SKOPJANISTAVA" zargonski znaeme da odvalime pr.
Dali sonce,
Dali zlato,
dali maco ke se pogalime, ke se cepneme,ke se plesneme li na brzina,aj do vodno da se "POVOZIME"......itn.
Ali naj krvavi se Bitolcani so ona nivnoto "SNOSTI SE KLECNAVME".Ama ubedlivo vodat onie starite izrazi na "mangupite"okolu nase skopje sto se vozat so gradski avtobus peeset i nagore 52,53,55,66,68,22,65 i normalno 24 ama onaa sto ide do posledna i uste edno dvesta-sedumsto(200-700)metri prugore.
ama sum(Dupel,Onadel,Izonadel,Istresol,Sinal,Prevrtel materica,si se istakvavNe sinoka...........
Daj posocete nekoj biser od zbor sto ste go cule ili mozda go koristite cisto radi posirok Makedonski leksikon i da pokazeme na svet i na komsiluk(juzen) deka i nie znaeme da ONADIME po firomski

P.S.Naj,naj iskreno se izvinuvam za gore spomenatite nekolku zborovi ama bea kazani za da se dolovi momentot.MOLBA do moderatorite dali ke moze da ide porakata cela samo zaradi kontekstot.Odnapred blagodaram i uste edno izvini za nekolkute prostacki zborovi!!!
Кон врв
karamandi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Ноември.2008
Поени: 1496
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај karamandi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:01
a da razmislam malkucka pa ke odgovoram....
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:04
Евет ти од Кичевско прашање дали си имал секс со таа и таа.

Е ај ти кажи дали го "Мрцна малку мачорот"
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
ZoraNaSlobodata Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јуни.2008
Поени: 3392
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:05
клецаме,маваме,коење,шибање,плескање копирајт Битола.
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
Кон врв
zaguben Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 3387
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:08
UDAVI LI GA MACORA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:13
пеглање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:15
Ja opna be
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:17
Ај малце попростачки...Му го закачи...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zaguben Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:21
I GO ZAKCA LI
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:22
Da be,ja nadenav na stapot

Изменето од ZoraNaSlobodata - 08.Јануари.2009 во 18:22
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:22
Originally posted by ZoraNaSlobodata ZoraNaSlobodata напиша:

Ај малце попростачки...Му го закачи...
Valjda I go zakaci ke bideплазењеплазењеплазење
ili....
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:23
Izvini,Bitolcanec
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:24

pazi komsi...moze pogresno da bides razbranплазење

Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ZoraNaSlobodata Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2009 во 18:28
Komsivke,a vie od kaj ste ?
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 5>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.