|
Дали сте лажеле за својата невиност? |
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Автор | |
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e pa togas zimata nema da ti bide ladna
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
ivana
Сениор Госпожа Грофица Регистриран: 14.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3327 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zatoa li vikaat elektricni elecinja bile u moda |
|
Motivation is game in my hands
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be ivance te lazele , ma jas sum u moda
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ee sto naprajvte so tamata
|
|
mbm
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo densesno vreme se polesno e da se laze za nevinosta i mnogu devojki go pravat toa. Plasticnite operacii za nov himen se se pocesti i pocesti. OD moralen aspekt ova voopsto ne mi se dopaga zasto se vo edna takva vrska ke bide zasnovano na lagi. Ako nekoj te saka ke te saka sekako pa i so tvoeteo ninato |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno da praime muabet, dosega ne sum imal nekoi predrasudi okolu toa dali e devojkata nevina ili ne!!! Vsusnost, samo budala moze da misli deka e vistina ako devojka na svoi 25.26 godini mu kaze deka e nevina!!! Jas iskreno ne bi poveruval, ali aj od ater kon nejze ke si goltnam iako ke znam deka me laze, no koga togas ke i go slapardosam vo lice toa (se razbira dokolku dojde to takvo nesto) !!!! Sekoja cest na taa sto kje izdrzi do svadba da ne izgubi nevinost, i radi toa sto ke uspee da gi pobedi hormonite, i ke istrae pred site naleti na maskite, iako za mene toa bi znacelo lisuvanje na edno ogromno zadovolstvo!!! Sepak seksot e hrana za organizmot na covekot, i sekoj koj sto se lisuva od nego za mene ne e O.K!!!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
Betty
Сениор Регистриран: 04.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemalo potreba da lazam za vakva rabota se si bese ok.........pozdrav
|
|
Vistinskiot prijatel e onoj koj te drzi za raka a ti go dopira srceto
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nikogas ne sum lazela za mojta nevinost na vreme ja izgubiv i se ispadna super!! |
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za nevinostata ne, ali za godinata.........
|
|
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da lazes be za toa dali si nevin/a?....Svasta
Изменето од kandid - 13.Октомври.2006 во 05:15 |
|
I posle mene-POTOP!!!
|
|
plamenko
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Август.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2159 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jok ni za godini ni za nevinost:)
|
|
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A zasto pa za godinite da lazam?? Sekoj koga e spremen(bi trebalo) a toa e relativno i zatoa nema nekoi pravila ili granici a zatoa se ide na iskrenost!!!
|
|
perinosi
Сениор Регистриран: 15.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 406 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум лажел за таа работа.
|
|
bone
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... da sum lazel deka seuste sum nevin...
|
|
Внеси реплика | страница <1 56789 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |