![]() |
|
Операција триумф - музичко реално шоу |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Автор | ||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
I plus Metallica ![]() ![]() ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
ту бе........ оти не кажа порано ма бисерна....... и што нај трагично дури сега ми стаса повратна порака ви благодариме за гласањето вашата порака е примена ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Eli ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
|
da i mene sea mi stasa..znaci ne zafrknaa a??svaka cast za niv..im se ispolni zelbata ete sea neka slavat ![]() |
||
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
aaa pa mene celo vreme mi ja odbivaa porakata
na kraj se javiv. |
||
![]() |
||
![]() |
||
DarlinG ![]() Сениор ![]() ![]() *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
|
so e tuka e. adnan e samo obichen bosanec so znae samo luk da jade i da pcue
|
||
![]() |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
сеа видов на топик... ние од дома гласавме последните 5-6 гали по 5 пати... и којзнае кај се отидени тие пораки... ![]() |
||
![]() |
||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
|
![]() па никој не го сака аднан и сеа се сетив еднаш преку телефон ја праша мајка му кој ги плаќа луѓето во публика што се за него |
||
![]() |
||
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
|
па тоа напишав и јас сабајле... во босна леб немаат да јадат... а не па за него да гласаат... да бидеме реални... игор, соња, џоле, сајко... сто пати беа поарни од него... а за нашиот да не правиме муабет....
![]() |
||
![]() |
||
|
HELP! WORLD CRISIS |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
душо... ти мислиш дека ти ја одбивале.... ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
да да
се е наместено.... секаде така се функционира изгледа..... па дури и тука народов гласал на празно ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
![]() сироти ние џабе само сметки правиме |
||
![]() |
||
|
e tika si u pravo nakraj ke ispadne rabotata TVRDA JE U GLAVU KO BOSANAC ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
и што им рече кога се јави
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |