|
Дали сте лажеле за својата невиност? |
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Автор | |
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
МОРЕ ТИ ГИ УПЛАШИ! |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas si bev iskren!!! A ostanatite postovi mi bea zezanje!!!
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аууууууууууу, некој лаже????????????
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
brmm
Сениор Регистриран: 05.Октомври.2005 Статус: Офлајн Поени: 1437 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ААА не никој не лажел, ја сум бил грешка, и негативецот...ај еве за мене....Никако...искрен сум си бил затоа што нема потреба да се лаже за тоа...и + тешко дека машкото има некоја потреба да лаже. И вие ми поверувавте до сега , ама јас на 16-17г ко бев невин, со првата што имав секс морав да лажам и да и кажам дека не ми е прва за да се напраам шизик, затоа што тогаш не размислував дека не е битно тоа а исто така ни она...и мислам дека ова е кај 80% од луѓето. Изменето од brmm |
|
|
|
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве ја ќе признаам лажев, ама само еднаш. Беше тоа кога имав 15 и се правев искусен тип, со 3 години постара девојка од мене која многу ме привлекуваше и нормално, копук мал мислев на тоа како да ја легнам и на крај не дојде до тоа, од тогаш не сум лажел
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Бравос.....ете оправдано лажење.... глеате, а ниедна ли девојка не излажала дека е невина а уствари не е, а на сите ли дечкото им е втор ( увек ) |
|
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ја за се сум искрен! |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе ти да, ама глеаш тука сите не лажеле за невиноста...сите се искрени.. и јас така звучев на мојата предпоследна реплика, ама сеа ко ја изменив малку...инаку е...е сега сум искрен
|
|
|
|
Maro
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе можда некои не лажеле ама сите...ама не се сите искрени ама па можда имаат причини да не бидат, така да не им замеравам. Искреноста е доблест |
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не им замерувам, далеку од тоа...него ако нема некој од другата страна-нема муабет нема разговор, па зошто ова така па зошто да не па ово па оно...разбираш..него ај нека тераат |
|
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Браво за момциве сите имале постари типки.
Што сум пропуштила во животот, да се забавувам со некој кој е помал од мене но остај тоа него и да има со мене прво сексуално искуство , но никогаш не е касно за се |
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas imam lazeno za svojata nevinost , samo taa me seti , devojkite sekavaat i toa mnogu . Posle otkako se ispraksirav na nea , pocnav da se pravam golem e*ac a taa kojznae akko me ima gledano . Jas sega se osekam neubo sto ja izlagav , samo taa znaese i nisto ne rece
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
brmm
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |