|
Кога им кажавте на родителите ......... |
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Автор | |
Maro
Сениор Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересна реакција добив од старите дома, поготово од старата...ама ја не кажав туку сами дознаа...тоа беше глупото, ама муабетче ваму таму и така, а иначе не праам многу муабет за тоа со старите. |
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas sum bila mnogu otvorena so majka mi ,za se sto trebalo da znam mi kazala bez da prasam,a stvarno ne sum osetila potreba da i kazam za moeto prvo seksualno iskustvomislam deka taa sekako znaese no nisto ne rece...ednostavno se razbiravme so pogled....i sega mnogu mnogu mi nedostasuva
|
|
|
|
petko
Сениор Регистриран: 27.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
imaj-ja majkati vo sebe sekogas koga razmisluvas za kerkati....
za da bide srecna malata .... Изменето од petko - 03.Јуни.2006 во 23:57 |
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne mozev da go spodelam toa so majka mi..... odamna bese.... drugacie se razmisluvase....
zatoa decata nemaat tajni pred mene.......
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не сум споделил со никој-едноставно не дошло да правиме муабет за тоа
|
|
Мирна вода брег рони
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne osetiv potreba prviot pat da zboruvam so mama za toa... Ama ona znaese... denes zboruvam, ponekogas, ama ne odam vo detali.
|
|
ILCO
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 0 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
treba da im se kaze na roditeli za prvoto vodenje ljubov i ne trba da se sramime oti nenma nisto sramo tuka da imas ljuvov to e priroda i ubava rabota pa i da se pofalis so deckoto ili devkata a moze ne moze nego sigurno ke ni dadat nekoj korisen sovet a ako e sex radi sex i cao e toga e stasno
|
|
ILE
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisi od roditelite u od nivnite sfakanja.
|
|
FaNtOm
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не требаше да им кажам-ме фатија самите. Да ти ибам не ме оставија ни да свршам. Срам ми беше да продолжам |
|
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele baksuz :)
|
|
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никогаш не сум била премногу блиска со мајка ми за да и кажам такво нешто.Инаку првиот пат беше на 17 години,тој имаше 16 и на двајцата ни беше прв пат
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
auuuu,..........pa, jas ushte ne sum im kazal,....
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
[QUOTE=FaNtOm]
Не требаше да им кажам-ме фатија самите. Да ти ибам не ме оставија ни да свршам. Срам ми беше да продолжам LOOOOOOOOOOOOLLLLL
|
|
си биле две патики особено левата
|
|
QT_boy
Група Регистриран: 24.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 42 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
има тука многу фактори , прфо , машко да кажи е ок , ама женско??? jас никогаш не сум имал проблем дома , некогаш дури и на татко ми му кажвав со4ни детали , ама ай, нека е женско на пр. со ке кажи? ЛЕЛЕ КО ГО ИЗВАДИ , КО ПО4НАВ ДА МУ ГО ПУШАМ... нефкисно зву4и, особено ако разговоров е мегу татко и керка??! |
|
си биле две патики особено левата
|
|
Внеси реплика | страница <12345 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |