|
Со чиј благослов се случи 2001? |
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Автор | ||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
MIJATA
Група Регистриран: 12.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
2001 не се случи преку ноќ. По мое мислење таа била планирана со децении,се со цел да се распадне нашата држава. Факт е дека таму каде што има неписмено население,е потенцијално жариште за војна.Албанското население намерно го држеа изолирано, и подалеку од образованието за да може полесно да се манипулира со нив.Но кои тоа го планираше,сигурно некој од надвор потпомогнат од нашиве шпиони кои за некое милјонче си ја продаваат државата. Но сепак, Господ ни се смилува, и не заштити од лошото сценарио.
|
||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Sosema drugi strukturi ja napravija vojnata
vo 2001 godina, onie na koi im beshe mnogu vazhno da bidat na vlast. Toa se istite onie koi se mnogu
kooperativni i zagrizeni vo momentov za sudbinata nasa i katadnevno
placat vrz istata.
|
||
kultuzin
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4903 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Повторно го подценуваш Бранко... |
||
mileg
Сениор Регистриран: 13.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 1758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
butel2
Сениор Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 4138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne go podcenuvam , fakt e deka Ljubco bese premier , Trajkovski predsedatel, Tanusevci mesec dena bese problem koj ne sakaa da go resat a mozea za 2 saata , i sledese sto sledese, e posle, aj da ne bideme samo nie vinovni, tehnicka vlada ... |
||
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ne se snajdoa,mada toa im e rabota...veruvam deka znaea site...ama ne izigraaa pravilno...mozeme samo da nagagame...edno bese za nas (mislam na narodot)liferuvano a drugo e so e vistinata i kako postapija
|
||
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kako da e , ke povtoram , greska e sto rezervistite ne napravija drzaven udar
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e da be ........... pa da ne bombardirase nato
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa neka bombardiraat , oni se hrabri samo koga kako majmuni od drvo frlaat kamenja po lavovite
|
||
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a rambo
|
||
butel2
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
rambo neka mu misli od Krali Marko i buzdovanot
|
||
МАРШАЛ
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mmmmmmm, da ..........
|
||
riste_strumica
Нов член Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам за оваа тема да ажам неколку зборови
На една телевизија гледав што се случуваше во 2001 год и тоа беше страшно.Со тоа сакам да кажам дека војната е предизвикана од некого и тој што ја предизвикал војната Господ ќе го казни со голема казна.Сакам да ве прашам како им е на тие мајки што им загинаа синовие во војната?Па и на мене ми загина таму близок роднина и на мене многу ми е тешко.Па треба да превзема таа држава на тие шт загинаа во војната треба да им дава парични средства. |
||
Внеси реплика | страница <1 45678 11> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |