IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кога им  кажавте на родителите .........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога им кажавте на родителите .........

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
Автор
Порака
vd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 13.Јануари.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1539
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 13:59
Da im kazam na roditelite za moeto seksualno iskustvo!!! aj sea. A zosto bi trebalo da im kazam? Jas ako znam dovolno za takvata rabota (kako se pravi,so kogo,sto e rizikot i tn) togas sam ke si resam i sam koga,kako so koga da imam seks! A toa e moja privatna rabota i nemora da ja delam so roditelite ili prijatelite najmalku!
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 14:39
јас му реков на татко ми, стареееецццц носи пиење, ме исексааааа за прв пат у мојот живот
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 15:16
Prvin  kazav na drugarka mi a po nekoe vreme se doveriv na majka mi

Изменето од MisIcA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 15:32

Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

Prvin  kazav na drugarka mi a po nekoe vreme se doveriv na majka mi

а слушај, а журка имаше после тоа????

Кон врв
MisIcA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 519
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 15:34
Na zurkata bese ludo, posle zurkata i drugarka mi otide jabana
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 15:35

Originally posted by MisIcA MisIcA напиша:

Na zurkata bese ludo, posle zurkata i drugarka mi otide jabana

ихааааааааааааааа, дај бре луѓе кажувајте на време кога се праат вакви журки мајката

Кон врв
elena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Мај.2005
Локација: Macedonia
Поени: 804
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај elena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 22:03
Kazav poslem edna godina, mi bese sram od majka mi, no morav bidejki mnogu nesta ne mi bea jasni , osobeno okolu bremenosta.

...se ona sto ne e zapisano, kako nikogas da ne postoelo...
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 16:05
Пред да почнам со сексуалниот живот разговарав со мајка ми.Ми објасна дека треба да сум спремна за ова, да ја одберам онаа особа која ќе ми значи нешто за да го доживеам почетокот на сексуалниот живот правилно, со страст која води низ една љубовна игра, со љубов која ќе го направи најдобриот спој на телата неговото и моето.
На жалост мајка ми ја сватив многу покасно што сакаше со ова да ми каже,кога така речено созреав во сексуалното искуство, јас немав баш среќа да го одберам вистинскиот партнер и вистинското место и време би рекла, се се случи изненадно, мислев спремна сум за ова, но не било така.Имав само 17 год а можеби не се баш така малку, но сега кога се сежавам лош поцеток бил.Веднаш после ова разговарав со мајками и кажав како ми било,таа се знае што ми кажа околу средствата за заштита од бременост
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 11:16
Majka mi mene mi go procita dnevnikot i na toj nacin dozna. Toa bese dve nedeli otkako ja izgubiv nevinosta
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 19:46
Nevinost?!?!?!?......... A sto e toa? 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 19:53
Originally posted by mimi24 mimi24 напиша:

Majka mi mene mi go procita dnevnikot i na toj nacin dozna. Toa bese dve nedeli otkako ja izgubiv nevinosta

ama bezveze nacin da se doznae,a i ti si se nasla vo sah mat pozicija + sigurno si bila ljuta so majkati zela da ti go cita dnevnikot!
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 19:59
Epa sea mora toa kad tasd da pukne!!!  Mislev na toa deka tvoite doznale!!! Ne mislev na nesto drugo!!! 
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 20:12
epa eve jas ke bidam iskrena i ke odgovoram  na ovaa tema
jas ja zagubiv nevnosta pred 2 meseci i vie ste prvite sto vi kazuvam za toa, moite poima nemaat sto se slucuva so mene
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јануари.2006 во 20:21
Originally posted by girl^^^ girl^^^ напиша:

epa eve jas ke bidam iskrena i ke odgovoram  na ovaa tema
jas ja zagubiv nevnosta pred 2 meseci i vie ste prvite sto vi kazuvam za toa, moite poima nemaat sto se slucuva so mene

aaa znaci ti si nov clen u klubot,pa aj togas DOBRE DOJDE!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1234 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.