|
Кога им кажавте на родителите ......... |
Внеси реплика | страница 123 8> |
Автор | ||
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 13.Јануари.2006 во 23:37 |
|
... ЗА ВАШЕТО ПРВО СЕКСУАЛНО ИСКУСТВО?
|
||
mErLiNka & KeNeDi
|
||
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не кажав ...ќутев цело време....но еден месец ми каснеше и морав да се доверам на мајма ми.....среќа моја не бев трудна....но ми даде совет све околу сексуалниот живот..
|
||
|
||
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
срека инаку мила моја тешко те*е ќе било |
||
mErLiNka & KeNeDi
|
||
vatrena
Сениор Регистриран: 04.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 607 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
среќа...али ако бев...гадно ќе нае*ев
|
||
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
da ti kazam pravo gatno pogadno od toa nemozese da imas i jas nikogas ne kazav za mojata nevinost ni do den denes
|
||
mbm
|
||
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nikad ne sum zborel so mojte.......
|
||
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoj raboti i ne se kazvat barem kaj maskite zenskite mislam deka pojke se dodvoruvat kaj majkite a maskite nekako mu e sram da zboruvat za taa tema so tatkovcite pobrzo so nekoj drug ili so drugar |
||
mbm
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Прво сексуално искуствоооооо......!!!!! Што беше тоа?!?!?!?!
Се зезам!!! Нема што да им кажувам на моите!!! Тоа си е моја работа!!! Ја мислам дека тоа повеќе важи за девојките!!! |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
leontina
Сениор Регистриран: 01.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 295 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa nikad ne sum zboruvala za toa so moite
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
јас кога решив да се сексам и кажав на мама и она ми објасни за тоа што ме интересираше....од секогаш сум била отворена со мама така да не ми било ни страв ни страм да разговарам со неа за тоа и после неколку дена откако имав за прв пат однос,целата онака насмеана и малце засрамена отидов и и реков мамо мамичке погоди што се случи!......
|
||
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Иииииии.......!!!! Што ти вика?!?!?!? Синојка изучуваше астрономија, па броеше колку ѕвезди има?!?!?!?!? |
||
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Бањана Пепелашка Регистриран: 06.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
доста беше оставам на вашата машта,а јас си знам шо и кажав,ама сигурно не и реков знаеш ја изгубив невиноста,или цветот! |
||
NRGMKD
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Eeeeeeeeeeeeee, ама ич не си фер!!!! А јас таман си земав пуканки и Кока-Кола, си седнав и си викам, е сеа ќе глеам шпанска серија во живо!!!!
|
||
|
||
Синдарела
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ТЕШКО ШПАНСКО КАЈ НАС!НЕМА НЕМА....И НА НАШИВЕ СЛАБО ИМ РАБОТИ ТЕКВАЛОТО! |
||
Внеси реплика | страница 123 8> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |