IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Кога им  кажавте на родителите .........
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Кога им кажавте на родителите .........

Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
Автор
Порака
Merlinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 800
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Merlinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Тема: Кога им кажавте на родителите .........
    Испратена: 13.Јануари.2006 во 23:37
... ЗА ВАШЕТО ПРВО СЕКСУАЛНО ИСКУСТВО?
mErLiNka & KeNeDi
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 23:41
не кажав ...ќутев цело време....но еден месец ми каснеше и морав да се доверам на мајма ми.....среќа моја не бев трудна....но ми даде совет све околу сексуалниот живот..
Кон врв
Merlinka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Јули.2005
Поени: 800
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Merlinka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 23:44
Originally posted by vatrena vatrena напиша:

не кажав ...ќутев цело време....но еден месец ми каснеше и морав да се доверам на мајма ми.....среќа моја не бев трудна....но ми даде совет све околу сексуалниот живот..

срека инаку мила моја тешко те*е ќе било
mErLiNka & KeNeDi
Кон врв
vatrena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јули.2005
Поени: 607
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vatrena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 23:49
среќа...али ако бев...гадно ќе нае*ев
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 09:20
da ti kazam pravo gatno pogadno od toa nemozese da imas i jas nikogas ne kazav za mojata nevinost  ni do den denes
mbm
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 09:21
nikad ne sum zborel so mojte.......
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 09:25

nekoj raboti i ne se kazvat barem kaj maskite zenskite mislam deka pojke se dodvoruvat kaj majkite a maskite nekako mu e sram da zboruvat za taa tema so tatkovcite pobrzo so nekoj drug ili so drugar

mbm
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 10:07
Прво сексуално искуствоооооо......!!!!!  Што беше тоа?!?!?!?! 
Се зезам!!! Нема што да им кажувам на моите!!! Тоа си е моја работа!!! Ја мислам дека тоа повеќе важи за девојките!!!
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
leontina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 01.Јануари.2006
Поени: 295
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај leontina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 12:27
Pa nikad ne sum zboruvala za toa so moite
Кон врв
Синдарела Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Регистриран: 06.Ноември.2005
Поени: 2604
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 12:33
јас кога решив да се сексам и кажав на мама и она ми објасни за тоа што ме интересираше....од секогаш сум била отворена со мама така да не ми било ни страв ни страм да разговарам со неа за тоа и после неколку дена откако имав за прв пат однос,целата онака насмеана и малце засрамена отидов и и реков мамо мамичке погоди што се случи!......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 12:44
Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

јас кога решив да се сексам и кажав на мама и она ми објасни за тоа што ме интересираше....од секогаш сум била отворена со мама така да не ми било ни страв ни страм да разговарам со неа за тоа и после неколку дена откако имав за прв пат однос,целата онака насмеана и малце засрамена отидов и и реков мамо мамичке погоди што се случи!......

Иииииии.......!!!! Што ти вика?!?!?!? Синојка изучуваше астрономија, па броеше колку ѕвезди има?!?!?!?!?
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 12:46
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Originally posted by Синдарела Синдарела напиша:

Иииииии.......!!!! Што ти вика?!?!?!? Синојка изучуваше астрономија, па броеше колку ѕвезди има?!?!?!?!?

доста беше оставам на вашата машта,а јас си знам шо и кажав,ама сигурно не и реков знаеш ја изгубив невиноста,или цветот!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 13:10
Eeeeeeeeeeeeee, ама ич не си фер!!!!  А јас таман си земав пуканки и Кока-Кола, си седнав и си викам, е сеа ќе глеам шпанска серија во живо!!!! 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Бањана Пепелашка

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Синдарела Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 13:53
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Eeeeeeeeeeeeee, ама ич не си фер!!!!  А јас таман си земав пуканки и Кока-Кола, си седнав и си викам, е сеа ќе глеам шпанска серија во живо!!!! 

ТЕШКО ШПАНСКО КАЈ НАС!НЕМА НЕМА....И НА НАШИВЕ СЛАБО ИМ РАБОТИ ТЕКВАЛОТО!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  123 8>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,105 секунди.