IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Хомосексуални бракови
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Хомосексуални бракови

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
Автор
Порака
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2006 во 22:20

vo red ebe happy don"t worry!

Кон врв
Macedalien Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 15.Април.2005
Локација: France
Поени: 114
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:08
Originally posted by NRGMKD NRGMKD напиша:

Originally posted by maja maja напиша:

Originally posted by Macedalien Macedalien напиша:

Bi mozela da dadam struchen odgovor od moja oblast koja kazuva deka brak pomegju lica so ist pol ne moze da se ozakoni.Pravno ne postoi.Brakot e institucuija koja se osniva megju lica od sprotivniot pol.Ova kaj nas ne bi mozelo da se vmetne vo zakonot nitu dozvoluva negovo razgleduvanje i donesuvanje na sila.Znaci ne moze da se donese ni predlog zakon za ova.Megjutoa sega licno moe mislenje.Homoseksualcite ziveat eden normalen zivot kako i site nie.Seksot e razlichen.Mnogumina ne go odobruvaat edna sum i jas odniv.Megjutoa mene ni malku ne bi mi smetalo koga nekoi bi ziveele zaedno po nivna volja.Ne sum protiv niv nitu pak mislam deka kje stanam del od niv,no toa e nivna volja.Sekoj go zivee svojot zivot mislejki deka go zivee najdobro.Koga bi trebalo da se  donese vakov zakon jas ne bi bila protiv.MOJ STAV I MOE MISLENJE.

А твојата струка теологија да не е?

Не попувам, но те*е ќе почнам да те „осудувам„.Никогаш не сум имала предрасуди кон никого и ќе останам на ова.Читајќи твои постови донесов мислење за те*е,те*е би те „заболело„ баш што мисли некоја како мене, но пак ќе ти го поставам прашањето ДАЛИ НЕКОГАШ СИ СПИЕЛ СО ДЕВОЈКА?На твојот одговор само понатака ќе се надоврзам.

Маја ти најде со Ре*еЛ да се расправаш!!!!???? Жити се па тој поима нема од животот!!! Се фатил за тоа хомосексуалноста, ко тоа во животот да му е примарна цел!!! Не прави сите тука неписмени, неуки, а зошто, само заради тоа што не сме биле хомосексуалци!!! И после кој ги дели луѓето на вакви и онакви!!! Абе сите ние стрејт сме му криви, а не се погледнал во огледало и да си каже самиот на се*е до каде со тој памет мисли да тера!!! Ако му е убаво да му биде полно шупчето нека си тера и понатака!!! Никогаш нема да го дознае правиот филинг на тоа како е да се биде со девојка!!! А јас фала богу немам намера да си го полнам газот и некој рунтав на мене да си тера кеифови!!! Абе МИ СЕ ГАДИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!!!!!

Ако ти се гади земи витамин Це и не повраќај пред народов за да се бламираш... Спазмекс, исто, ќе заврши работа

Изменето од RebeL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:09

NRGMKD не се расправам со Ре*ел и за него имам добро мислење.Не знам зашто вакво мислење имаш за него,не ги следев многу коментарите.

Јас имам прашање до Macedalien а тоа е ДАЛИ НЕКОГАШ ВОДЕЛ ЉУБОВ СО ДЕВОЈКА?.

Да - со повеќе девојки. Резултат? Очајно!

Изменето од RebeL
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2006 во 14:14

NRGMKD не се расправам со Ре*ел и за него имам добро мислење.Не знам зашто вакво мислење имаш за него,не ги следев многу коментарите.

Јас имам прашање до Macedalien а тоа е ДАЛИ НЕКОГАШ ВОДЕЛ ЉУБОВ СО ДЕВОЈКА?.

Да - со повеќе девојки. Резултат? Очајно!

Очајно,хммм.А тогаш како би ми било мене кога би водела љубов со те*е,мене исто ама ти нема да уживаш со мене , така?

Изменето од RebeL
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2006 во 14:31
Ќе пробаме ако сакаш ама не одговарам ако не ти се допаѓа.
Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Јануари.2006 во 16:36
Фала за искреноста.Друго ме интересираше, но те сватив ,затоа што не ми беше многу јасен животот на хомосексуалците, но сега е ок.Затоа и она прашање во кое се зедов сама само како пример.Сепак фала.
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Macedalien Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 15:51

И? Кој ти е заклучокот? Која ти беше, впрочем, и целта за да ме прашаш вакви нешта? Ќе ми објасниш?

Кон врв
ivana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Госпожа Грофица

Регистриран: 14.Април.2005
Поени: 3327
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 15:56

И? Кој ти е заклучокот? Која ти беше, впрочем, и целта за да ме прашаш вакви нешта? Ќе ми објасниш?

sho se zamarash?????
praj sho ti e keif...i toa e toa....
Motivation is game in my hands
Кон врв
kafka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Јули.2005
Поени: 3595
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kafka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јануари.2006 во 16:02
трократен победник на трките и еден од основачите на форумот
Кон врв
SpiningTheWheel Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Февруари.2006
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SpiningTheWheel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2006 во 21:16

zdravo na site.prv pat sum na forum i me zainteresira temata..t.e.mislam deka vas ke ve zainteresiram jas.da se predstavam:od Btiola sum,26 godini...dosta e...e sega po temata:

jas imam decko 6 i pol meseci...i v leto odime vo London da skluchime brak!!

so ima tolku sramno i cudno vo toa...pa sekoj si izbira dali,kako i zosto da stapi vo brak..sekoja postapka na covekot go opravduva pred drugite samo i samo ako ne shteti na obshtestvoto...a jas so toj brak i sozivot so covekot so kogo mi e ubo..hmm..ne gledam kako bi zasegnal ama bash NIKOJ od vas..

drug pat poke:)

Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 09:05
ок ..нека ти е со срека . Нас лично и не не засегна многу твој избор твоја среќа. Кажи ми дома запознаети ли се со твојот избор на партнер.. Како би реагирале? Знам дека човек треба да се бори за љубовта..чисто ме интересира значи без навреда..Дали би ти направиле проблем дома и како би се справил со тоа?
Кон врв
викторија Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2006
Поени: 19
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај викторија Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 13:18
Немам ништо против секој да си го живее животот како сака, меѓутоа најдобро е кога си се декларираат како такви, па нека си отворат локали каде што ќе се собираат, за работа тоа е нешто друго сексуалната определба е индивидуална тука се гледа квалитетот и тука завршува. Но против сум оној тип на личности кој што формираат бракови за другите па ствараат деца(со мачење), за на крај повторно да се свртат кон тоа што се.Тогаш имаме кутри невини души обележени несакајќи.
Имам добри пријатели кој се хомосекцуалци и ги почитувам бидејќи се декларирани и во мојата интима не ми навлегуваат, а тоа значи и моето семејство.
dum spiro spero
Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2006 во 16:17
Brakot denseka ne predstavuva onaaa institucija za koja site imame idealno razmilsuvanje....eden list hartija nemoze da ti garantira vecna ljubov...eden potpis neznaci deka so onaj so se svrsuvas ke ostanes zasekogas....zatao voopsto ne go pocituvam brakot(barem ne vo ovie vreminja koga se e samo sex)ednostavno slobodata vo ziveenjeto nacinot na rzamilusvanjeto i megusebnoto pocituvanje i ljubovta se osnova za zaednisgki zivot a ne brakot kako takov brakot ni heterosexualnit ni hosmosxualnit ne mi znacat ama bas nisto,kazav najvazna e ljubovat i megusebnoto pocituvanje
Кон врв
RebeL Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 20.Април.2005
Поени: 656
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RebeL Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2006 во 07:35
Значи недопирлив, на пример ти имаш партнер и живеете 10 години заедно. Партнерот твој не дај Боже се разболува и е во многу тешка состојба. На болница е. Докторите те*е нема да те пуштат да влезиш да го видиш ако не му си фамилија, значи ако не си во брак.

Ете такви права бараат хомосексуалците, ете тоа сакаат да го постигнат со бракот, а не да изјавуваат љубов! Бракот е бизнис. Институцијата „брак“ е правна, а не верска или љубовна. Природата нема врска со бракот. Бракот е само алатка на државата да ги држи луѓето моногамни, а притоа за да не се бунат им дава права на заедничка сопственост, заедничко наследство, примерот што го спомнав погоре и тн....
-=Rules Are Made To Be Broken=-
ЗАЧУВАЈТЕ ЈА КИРИЛИЦАТА! ПИШУВАЈТЕ МАКЕДОНСКИ НА КИРИЛИЦА!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 10>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,156 секунди.