|
Турнеја низ Македонија со мотор |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 10.Декември.2008 во 14:49 |
dali bi odele na turneja niz makedonija so motor?
|
|
One_lovE
Сениор Ветеринарка Регистриран: 10.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 124 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дааа
леле многу имам мерак да возам мотор. Еднаш се возев и сакааам пак... Ако е добро организирано, може да биде многу убаво искуство. |
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
relacija: skopje, osogovski planini sv. joakim osogovski,smolarski vodopadi strumica, kozuf, mariovo, ohrid, makedonski brod, mavrovo sv. jovan bigorski, skopje.okolu tri dena trae turnejata.
|
|
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neli minatata godina nekoi motordzii od Ohrid napravija slicna turneja vo cest na pocinatiot tatko na eden od motordziite?
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ich neznam
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нема шанси.....сигурно многу би ми било досадно додека се возам,јас и онака кога излегувам се возам од што морам
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
deka nemas pochustvuvano edno takvo dozivuvanje! za toa mislish deka ke ti bide dosadno
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
можеби затоа што возењето со мотор за подолго ми е во неубава положба........едноставно телото не ми издржува,само се мрдам...
А еден мој другар со R1 беше до Белград по некој дел и одма се врати се чудев како ли само издржал |
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a za toa ke te prasam dali se imas vozeno na enduro na pr. africa-twin?
|
|
mrzla
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zosto drugo e da se vozish na sportski, mnogu e zamorno i nema nikakva komocija, dodeka na enduro e kako da sedis na mnogu udobna fotelja
|
|
deranger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne , nejkam da me shiba veter
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |