|
Иднината на човештвото е бисексуалноста? |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Aj vaka ...posto gledam deka nekoj me vlece za jazikot .... Sozdadeni se MAZ i ZENA .... za da bidat zaedno i da sozdavaat i obnovuvaat ...... Nekogas se znaese koj e koj, i sto e sto ..... Sega koga veke mnogu lugje ja izgubija ramnotezata i go narusija balansot na postoenjeto na ovie edinki ... mozam samo da kazam deka se odi u PM .... Da bilo predodredeno da se bide so ist pol i zivotnite bi bile takvi ... biseksualni ili homoseksualni ..... I neznam kako nekoj voopsto moze da go smeta za normalno toa i da se vbrojuva i sebe vo normalni ....
|
|
paris25
Сениор Регистриран: 16.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 969 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PM ? ...zatoa grcive ne ne priznavaat oti im pcueme majka
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
za sozdavanje i obnovuvanje da...za ljubov, familija... ama jas nemozam taka uste sea da gleam, sakam i zajbancii da si imam. sekoja kultura ima razlicna definicija za toa sto e normalnoa sto ne. Kako moze ti da razmisluvash taka a u USA u Kalifornija i uste dva stejta da bidat dozvleni same-sex marriages? sea oni se nenormalni tamu a? |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne e do kulturata da odreduva sto e normalno a sto ne..... prirodata go odredila toa mnogu odamna a nekoi od nas deneska go imaat sindromot "BOG" pa sakaat da stvorat nov poredok na zemjava .... taka toa ne funkcionira ...... nisto ne e slucajno pa ni toa deka za reprodukcija se potrebni Maz i Zena .... Velis vo Kalifornija e dozvoleno sklucuvanje na brak pomegju ist pol , i da posvojuvaat deca .... kazi mi kakvo ke bide toa dete utre? Koja e logikata na toj sklucen brak? Kakvo semejstvo e toa i so koja cel e formirano? ... I bidi sigurna deka ne sum edinstvenatakoja razmisluva taka , mozebi MAKEDONIJA e "zaostanata" zemja vo toj pogled ama mene mi e milo poradi toj fakt i ne bi ja menuvala za nisto .... a vo zivotot postojat i mnogu drugi interesni nesta koi ke ti go napravat zivotot ubav ...samo treba da se potrudis da gi najdes ....
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која е тогаш смислата на постоењето на два различни полови:машки и женски?
Се надевам дека мислењата и истражувањата на италијанскиот д-р ќе се покажат неточни во иднина. Само не можеме навистина да знаеме во што може да измутира човештвото во далечна иднина. Се надевам и дека нема да бидам жива за да го видам цел тој циркус. |
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas mislam deka deteto ke bide normalno ako dobie ljubov i vnimanie logikata e ednostavna. Za Mk ne rekov deka e zaostanata u toj pogled, sve e navika... Mene mi go pravat zivotot polno raboti interesen, edna megu drugite se i devojcinjata. zasto da baram dugi interesni nesta koga sum zadovolna so tie sto gi imam? |
|
Lady Blue
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne , nema logika .... zatoa sto site drugi deca ke imaat mama i tato a toa ke ima dve majki ili dvajca tatkovci koi ke go ucat deka toa sto se slucuva pomegju niv e normalno ..... I kako sto rece Glen se nadevam deka nema da doziveam da go vidam kopletnit raspad na coveshtvoto .....
|
|
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka ima logika a ocigledno i drugi mislat pa zatoa i gi dozvolile
|
|
doriangray
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Опсесивен компулсивец Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1460 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За „природноста“ на овие „негативни појави“ можете да се уверите и од примерот кај животните. Иено, научно e докажано дека кај одредени животни постои појава на хомосексуалност. Повеќе можете да си прочитате на темата: Хомо- и бисексуалност кај животнитe Еве уште некој линк: Gay animals out of the closet? Геј фламинга посвоиле пиле А во неколку наврати имам пишувано и постирано вистинити приказни за истополови бракови и смејства, така што ако некој го интересира како сето тоа фунцкионира и се одвива нека се потруди и нека си побара. Имате и тема на форумов: Посвојување деца од хомосексуалци во брак |
|
Don't tell me what to do 'cause I'll never be uptight like you.
Don't look at me that way 'cause I ain't never gonna change. And if you're talking about my life you're only wasting your own time! |
|
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Do vcera mi pishuavshe licni poraki deka saka da si najde zena sto ke saka zeni a sea pleska tuka hehehhe p.s.aj ne se sekiraj nema da napravam copy-paste na tvoite poraki |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se popismanil ..... mu nasle nekoja koja ne saka zeni
Изменето од miroslav_g8 - 11.Декември.2008 во 14:08 |
|
SiReNaTa
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
lele fala za smeshkata!!! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
od fala ne se zivi .... pamti pa vrati
|
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |