|
Каде сакате да патувате? |
Внеси реплика | страница <1 1516171819 41> |
Автор | |
Biba_G
Сениор Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Размислувам да ја прошетам цела бивша Југославија-од Вардара па до Триглава
|
|
tenija
Група Регистриран: 05.Мај.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 57 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo Italija,
-Palermo i -Bari |
|
what's up doc?
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Шведска, Норвешка, Исланд, Естонија, Латвија, Швајцарија, Холандија, Финска, Белгија, Ирска, Чешка, Словачка, Хрватска, САД(со воз уздуж и попреку), Канада, Тајланд, Лаос, Камбоџа, Виетнам, Малезија, Сингапур, Филипини, Маурицијус, Мјанмар, Аргентина, Чиле, Бразил, Јамајка, Јапонија, Антарктик со VISA картичка пуна пари разбира се и некој ценет западен пасош за безвизни патувања.
Изменето од Majkl - 21.Јуни.2008 во 16:24 |
|
hextrom
Нов член Регистриран: 21.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo svedska sum a ne gi vidov danska i holandija a moze i brazil
|
|
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Потребен ми е одмор. Преседнато ми е од патувања. А, добро би ми дошол одмор на Јахорина.
|
|
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
BIB
Група Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Belgium Статус: Офлајн Поени: 68 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posleden odmor vo ceska republika vo praga.
Preubo si pominav,ama za bivsa komunisticka drzava bese dosta skapo. |
|
ana sk
Сениор Регистриран: 03.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 2278 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sakam da go vidam Dubai
|
|
Robertpro74
Нов член Регистриран: 08.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
JAS DA VI KAZAM PRAVO SAKAM DA ODAM VO RIO DE JANEIRO,NA TAA KOPAKABANA PLAZA DA MU JA LEGNAM I DA GLEDAM SAMO UBAVI BRAZILIJANSKI ZENSKI G.......NJA.ZIVEAM VO NEW YORK
I RABOTAM A INACE SUM OD SKOPJE,BEV 2006 VO PERTH-AUSTRALIA,SO DEVOJCETO,TAMU I SE VENCAVME,POSLE TOA ZA CANADA BEVME KAJ CICKOTO MOJ,PA VO MIAMI BEVME,LAS VEGAS,SAN DIEGO CALIFORNIA,MEXICO,SAMO STO NE SUM BIL NA HAVAITE SEUSTE,I DOLU JUZNA AMERIKA NE SUM BIL,...A SAKAM MNOGU DA ODAM.IMAM PROSETANO TAKA DA NE SE ZALAM,KOJ RABOTI I SE TRUDI MOZE DA SI PRUZI,AMA TREBA I DA SE SNAJDE;...DRUGOTO SI DOAGJA AVTOMATSKI!!! :) LOL |
|
deranger
Сениор Visokogorska strazha Регистриран: 22.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DA JA IZVOZAM KOJA BILO STAZA NA PARIZ DAKAR NA CRNIOT KONTINENT, SO MOJOT ENDURO
|
|
SiReNaTa
Сениор Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Switzerland Статус: Офлајн Поени: 257 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo Mk
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Барселона,Париз,Дубаи
|
|
zoranwurth
Нов член Регистриран: 18.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 1 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mislam deka ti e mnogu dobra varijantava i jas bi go spodelil toa patuvanje bidejki dosega nikogas ne sum ja prosetal Jugoslavija
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Iskreno zelba mi e da go posetam New York gradot sto nikogas ne spie..
|
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
nelson
Сениор НАИВЕН НА МАЈКА Регистриран: 11.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 6313 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
kina,nepal,indonezija,burma,egipet,tunis,maroko,jar,sejseli,iiiiii seeeeeeeeee
|
|
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1516171819 41> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |