![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 157158159160161 922> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
aaaaaaaaaaa taka bilo rabotata...kako ke ni se vikat duetov? mozit strumfjok ili jokstrumf, ako nemame ima, daj da udrime nekoja ...ako umram il zaginam nemoj da me zaaaaliteee, napijtese rujno vino skrsete gi casiteeee....
a inace girl:ghost e bonbonce, eurokremce, cokoladen sladoled, toblerone...sve najslatko |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
leleeeeee se gleda deka ste e cool raspolozenie clenki nad mene,,, e bas mi e milo sto e taka...... inace strumfeta za nova godina se opiv inace ubavo si pominav ,pola vecer bese super igrav so drustvoto ,peevme, jadevme, i pievme...a drugata polovina ne se bas sekavam oti mi kazaa deka sum treskala gluposti taa nok |
|
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
ako de ednas e nova godina...pijaj,tresi gluposti ...eeeeeeeeeeeeehhh i jas sakam da go doziveam to, ama za to trebit da imas gz |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
добро вечер членки над мене
![]() ![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
dob'rvecer clenu nad mene
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
ej clenovci nad mene jas mora da se isklucam .......aj utre ke me ima online cela vecer...sega mora da zavrsam edna rabota caoska na site...eh kolku mnogu ve sakam |
|
![]() |
|
![]() |
|
eh i nie tebe......clenke nad mene
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
малце се исклучив но нема везе, за едно 10 минутки пак ќе мора да се исклучам пошто имам работа
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
taka e taka e ...clenke nad mene
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
sooooooooooooooooo? ...nenaspana...ili...za nenaspana DA , samo pet sati sum spanaaaaa, pa mi se spijat i ti use seiri mi trgas...kak ne te bilo sram... |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
zaso taka i prajs na teta joki, ako ako i posle...ke stavas zasrameni smajlina...
![]() ![]() ![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
bogami, kako pogodi ne mi e jasno...? mislam deka samo trebit da ja procitam poslednata replika...i sve ke mi se razjasnit ...i samo se smeam ko idiot , a ne mi e ni malku do smeenje...strasna rabota |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Alekta ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 30.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 8670 |
clenkata nad mene e mnogu zaljubena.....
![]() |
|
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
|
|
![]() |
|
Испрати лична порака
Најди пораки од член
членке над мене, да не ти се наоѓа случајно у тоа фрижидерот дома јогуртче??? |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 157158159160161 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |