IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Во кревет со....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Во кревет со....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
Автор
Порака
ВОЧКО Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2008
Статус: Офлајн
Поени: 12
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ВОЧКО Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 18:42
па се срамам
воопшто не е важно колку време се дружиш со некој....
важно е како се чувствуваш додека се дружите....
Кон врв
mmomirovski Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 15.Септември.2008
Локација: Tuvalu
Поени: 1219
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mmomirovski Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 19:08
Originally posted by ENIGMA ENIGMA напиша:

interesna e temava,ima mnogu da se zboruva megutoa nemam konkreten odgovor.prvo zatoa shto do sega ne sum izneverila,skoro 15 godini jadam samo grav,hahaha,vtoro ne sum razmisluvala ako trgnam i dali ke trgnam vo toj pravec,shto ke se sluci ako me fati.pa neznam stvarno ama mislam deka ako sepak se odluvam na takvo neshto,deka ke bidam umna dane me fati,hahaha,a drugo mislam i da me fati mrtov laden ke e bas toj moment,za posle neznam ama sepak mislam deka nema da ima katastrofalni posledici po nikoj.

Никогаш не се знае, како би изреагирале во тој момент, хех, еве една случка, типот, во кола со швалерката, на раскрсница, се појавува жената, типов мртов, ладен се враќа дома и се прави како ништо да не било, и жената прашува, која ти беше таа, он која? Таа попладнето во колата што беше до тебе, на кратко, вика не сум бил јас тоа, нема врска, некој што личел на мене, згора на тоа уште будала прави... Ехе, има вакви уште приказни, но тие другпат
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 19:23
Ja gledas - PREKRASNA... Kosata crna, dolga, prava, mislis svila e...Ubava, licna, nasmeana, pleni so pogled...edni oci, golemi, dlaboki, iskreni... usta socna, nasmena, a vo nea biser do biser... Jaziceto slatko, se sto ke kaze vo muzika se pretvora... A vratceto, belo, ubavo, nezno... Ramencata samo za miluvanje, baknuvanje... Racinjata mislis ako gi dopres, ke pocnat da se topat...
A cicki, brat, edni krupni, cvrsti, prkosat na gravitacija... Gradnikot ne gi sobira, preramkite se gledaat, pupkite se nadziraat...
Polovinata tenka, tenka, mislis ke ja prefatis so racete, ke ja skrsis...
Gazeto oblo, stegnato, kako so shestar nacrtano, samo na rasplod te potseka... A nozeteeee... dolgi, dooolgi, mislis skala ti treba da se kacis... I ubavi, manikirani, ne se srami da pokaze, da se oblece seksi...
Mislis ako vlezes vnatre, ke se udavis, ama cel svet ke ja pocuvstvuva tvojata sreka dodeka tones... a posle povtorno ke se rodis...
Doterana, namestena, sigurna vo sebe, vo se sto saka...
Ti pravi pameten muabet, ti se smeska, erotika zraci od nea... zraci kon tebe... mislis sega ke te zgrabi, ke te raspartali...znaes deka i se dopagjas, TE SAKA TEBE...vo momentov...odma, na masa, tuka...

- Nee, jas ... ...moram domce da si odam...zena mi napraila grafff za rucOk... (gleas na saat, a posle kon vratata - kako kon spasot) izvini... ... se gledame pak...
DeepBlue
Кон врв
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 19:28
MOre posle i na zena mi ke i se falam !!!!!!!!
DeepBlue
Кон врв
butterfly5 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Поени: 1388
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterfly5 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 19:51
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

MOre posle i na zena mi ke i se falam !!!!!!!!
Да ме сакаш не те задолжувам,памети ме ако заслужувам
Кон врв
Lady Blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Октомври.2007
Поени: 8431
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lady Blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 00:59
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Ja gledas - PREKRASNA... Kosata crna, dolga, prava, mislis svila e...Ubava, licna, nasmeana, pleni so pogled...edni oci, golemi, dlaboki, iskreni... usta socna, nasmena, a vo nea biser do biser... Jaziceto slatko, se sto ke kaze vo muzika se pretvora... A vratceto, belo, ubavo, nezno... Ramencata samo za miluvanje, baknuvanje... Racinjata mislis ako gi dopres, ke pocnat da se topat...
A cicki, brat, edni krupni, cvrsti, prkosat na gravitacija... Gradnikot ne gi sobira, preramkite se gledaat, pupkite se nadziraat...
Polovinata tenka, tenka, mislis ke ja prefatis so racete, ke ja skrsis...
Gazeto oblo, stegnato, kako so shestar nacrtano, samo na rasplod te potseka... A nozeteeee... dolgi, dooolgi, mislis skala ti treba da se kacis... I ubavi, manikirani, ne se srami da pokaze, da se oblece seksi...
Mislis ako vlezes vnatre, ke se udavis, ama cel svet ke ja pocuvstvuva tvojata sreka dodeka tones... a posle povtorno ke se rodis...
Doterana, namestena, sigurna vo sebe, vo se sto saka...
Ti pravi pameten muabet, ti se smeska, erotika zraci od nea... zraci kon tebe... mislis sega ke te zgrabi, ke te raspartali...znaes deka i se dopagjas, TE SAKA TEBE...vo momentov...odma, na masa, tuka...

- Nee, jas ... ...moram domce da si odam...zena mi napraila grafff za rucOk... (gleas na saat, a posle kon vratata - kako kon spasot) izvini... ... se gledame pak...

ccccccccccccccccccc........ газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
големо%20гушкање
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 13:32
Originally posted by fiks fiks напиша:

Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

Хм..може моите размислувања нема да се сповпаднат со вашите ама...
Кога би го фатила мојот сакан со некоја,ако ТАА некоја е само женска за една вечер би и рекла добро,продолжете не ме интересира,бидејки ти ќе го имаш еднаш а јас го имам кога ќе посакам.
Ама ако ТАА што е во кревет е некоја што не и е прв пат да се меша во мојот живот, тогаш и креветот и нив низ прозор и Hasta la vista,baby

не држи вода ова мачкице,не може така бе мацо,ова не е сладолед па ќе го лижите двете.
таа демек еднаш ќе лижне а ти ќе го лижиш подолго време.

Епа гледаш...не размислуваме исто.
Мене лично тоа не ми смета,затоа и реков-Можеби моите размислувања нема да се совпаднат со вашите...
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 04:54
..ТЕБЕ...
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 11:07
МЕНЕ???
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 09:21
Da, tebe  смеење
Кон врв
Goldi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ЗЛАТНО МОМЧЕ

Регистриран: 10.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 7729
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Goldi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Ноември.2008 во 23:39
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
Кон врв
SiReNaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Ноември.2008
Локација: Switzerland
Поени: 257
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај SiReNaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Ноември.2008 во 00:26
A shto ako te ulovi so zena u krevet?
Ke si rece:"Lele me smeni za zena!"?
ili ke se stavi i on u krevet heheheh
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Ноември.2008 во 15:39
...pa valjda ja ke sum kriv,
posho ako barala nesho drugo...ondak ja ne ja zadovoluem saglam...epa...

nema drugo, sho drugo...poshteno...

...idemo daljeтрепкање
Кон врв
rebeka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Јуни.2005
Локација: Austria
Поени: 347
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај rebeka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2008 во 18:47
so tebe

mnjkl
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.