![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 922> |
Автор | |
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abe kakvo skratvenje zivot pustimi gi mene malce da mi go prodolzet...ne me bivat za jazici, ama so deca...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Joki cim si dobra so deca da te bookiram za bebisiterka vo idnina.Moze? |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
O zal mi e strumfce zasto znam kolku sakase da odis. Dali ti se padna paricka kaj tebe? Za joki znam ne, ama na neze ne i treba paricka za da bide srekna.Ona i taka si e srekna pa i bez paricka. |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
sekako deka mozeee yessss mnogu sakam brlivi deca da smirvam a ti strumfce da im se izvinis na tvoite bliznacija, ustvari na tetkati bea |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
A koga e vasilica? Da znam da te prasam togas. lele jas ko da ne sum od Mk.
|
|
![]() |
|
ma kakvo srekna...sakav vistina sakav da mi padnit to parickata ama..nejkelo, so da pram
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Kako be ne si srekna?Koga i da se zakacam na forumov joki e raspolozena za razgovor i zafkancii.I aj sega kazi ne si srekna.
|
|
![]() |
|
aman bre makedoncinja(jas pak najdov da kazvam ubo so nauciv lani koga e vasilica |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
raspolozena da, ama za srekan...potesko, mnogu raboti vo zivotv so me praet srekna se nedostizni momentalno, taka da ...zato probvam da sum nasmean ceeeeeelo vreme polesno ja nadvladveam nesrekata ....ofofof kako zvucam ko site brodoj da mi se propadnati DON'T WOOORY BE HAPPY |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
OK SORRY PRINCESS STRUMFETA ako ova go napisav tocno ke nemat ko mene |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
aaaaaaaa mene nemat da vleckate od dnoto, ke me kopate od vnatre |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
Otkako ke go napravime seto toa koj sakas da ti dade vestacko disenje ili toa tajna |
|
![]() |
|
paaaaaaaaaa...mozit onaj ognenion da mi go viknite bravo ma engiece kako ti tekna ova so vestackovo disenje ama da mi go nabavite deckoto |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
za ova od razgovorot vcera so srufmceto. Inaku tipot ne za dzabe go odbrale da bide vatren. |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 153154155156157 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |