IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 922>
Автор
Порака
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:32
abe kakvo skratvenje zivot pustimi gi mene malce da mi go prodolzet...ne me bivat za jazici, ama so deca...
Точачиња.
Кон врв
engie Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Август.2005
Локација: Zimbabwe
Поени: 2775
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:35

Joki cim si dobra so deca da te bookiram za bebisiterka vo idnina.Moze?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:37

O zal mi e strumfce zasto znam kolku sakase da odis.

Dali ti se padna paricka kaj tebe?

Za joki znam ne, ama na neze ne i treba paricka za da bide srekna.Ona i taka si e srekna pa i bez paricka.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:38

sekako deka mozeee yessss mnogu sakam brlivi deca da smirvam

a ti strumfce da im se izvinis na tvoite bliznacija, ustvari na tetkati beane e bitno, ama pak se decaLOL

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:42

A koga e vasilica? Da znam da te prasam togas.

lele jas ko da ne sum od Mk.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:43
ma kakvo srekna...sakav vistina sakav da mi padnit to parickata ama..nejkelo, so da pram
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:45
Kako be ne si srekna?Koga i da se zakacam na forumov joki e raspolozena za razgovor i zafkancii.I aj sega kazi ne si srekna.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:46

carici ste dvete

aman bre makedoncinja(jas pak najdov da kazvam ubo so nauciv lani koga e vasilica) na 14 e vasilica

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:48

Originally posted by engie engie напиша:

Kako be ne si srekna?Koga i da se zakacam na forumov joki e raspolozena za razgovor i zafkancii.I aj sega kazi ne si srekna.

raspolozena da, ama za srekan...potesko, mnogu raboti vo zivotv so me praet srekna se nedostizni momentalno, taka da ...zato probvam da sum nasmean ceeeeeelo vreme polesno ja nadvladveam nesrekata

....ofofof kako zvucam ko site brodoj da mi se propadnati

DON'T WOOORY BE HAPPY

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:49

Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

joki mislis na mene !?me jas princeza sum a ne  kralica t.e carica de

OK SORRY PRINCESS STRUMFETA ako ova go napisav tocno ke nemat ko mene

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:51
Originally posted by strumfeta strumfeta напиша:

clenke nad mene brodovite na pagaat samo potonuvaat se dodeka ne gi izvlecat od  dnoto na okeanot

aaaaaaaa mene nemat da vleckate od dnoto, ke me kopate od vnatreustvari brodot

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:56

Otkako ke go napravime seto toa koj sakas da ti dade vestacko disenje ili toa tajna.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 22:59

paaaaaaaaaa...mozit onaj ognenion da mi go vikniteod sky high

bravo ma engiece kako ti tekna ova so vestackovo disenje

ama da mi go nabavite deckoto

Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај engie Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 06.Јануари.2006 во 23:01

za ova od razgovorot vcera so srufmceto.

Inaku tipot ne za dzabe go odbrale da bide vatren.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 153154155156157 922>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,266 секунди.