![]() |
|
ЧЛЕНОТ НАД МЕНЕ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 152153154155156 922> |
Автор | |
Maro ![]() Сениор ![]() Регистриран: 11.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1215 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sakam clenkata nad men da mi napravi usluga... da mu upoznae so tipkata na slikata koja ja ima staveno |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
јас го подржувам членот над членката над мене, членката над мене да ни го открие идентитетот на момата од нејзиниот аватар!
Изменето од Dogi |
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Dogi ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Celeste ти во Македонија си?
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
![]() |
|
Ghost ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
ќлену над мене, да не леташ низ цела ЕУ ти?????
![]() ![]() |
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
![]() |
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
nekolku rala a? kak ne te bilo sram, site si mu gi sobrala, i toj mene posle:ama joki pa ne sum kriv pa jas...... mi padnaja dur idav od laponija po snegojne, i toj mislese jas sum glupa a ne gledat deka znam deka nemat sneg nikade, aaaaa i sega mi se razjasna situacijava...znacit kaj tebe se site...davaj vamu mojte pocnav da besnam...pocnav |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
joki ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 28.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 2548 |
dobro, se smiriv malku ...znacit ke mi gi donesis.... mama mi rece da se druzam samo so strumfeta,ovaaaaaa... tato mi rece taka |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
I TO SO VELIS! AMA DENES I TEBE TE NEMAT ZA DA SE DRUZIME, OSEKAM DEKA SPIJAAAAS AKO ZLATNOTO TO NA JOKI, SPIJAJ MI SPIJAJ, ODMORIMI SE ZA DA SI POPRAJME MUABET UBO(SO TEBE SEKOGAS MI E UBAV MUABETOT, AMA POSPIJAJ MI...DAN MI ZASPIJAS NA TASTATURA) |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ZNAEV, ZNAEEEEEEEEEV DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOO UTROOOOOOOOOO KAFE, SOK? |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
vednus, draga sestro......doajga kafeto so mnogu ljubov, ama zsco bez seker? na dieta si? nikako na dieta, sega mi stana , daj ti trebit energija |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
AAAAAAAAA SEGA ME POGODI SO OVA EUROKREMOV INACE BRAVO Z AOPRAVDANIEVO NO COMMENT |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
ISTO E ISTO E, yes da vistina ona so opravdanieno e taka...
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Точачиња.
|
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Clenkata nad mene ne mi odgovori na edno prasanje
![]() |
|
![]() |
|
engie ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 10.Август.2005 Локација: Zimbabwe Статус: Офлајн Поени: 2775 |
Abe strumfce ne me ljuti mene. Te prasav kako skopje?Kako tepas vreme tamu? |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 152153154155156 922> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |