IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

што ќе направите ако го фатите партнерот на дело?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
Автор
Порака
Neptun74 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Регистриран: 23.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 2643
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 12:35
Ke gi ostavam da si se seksaat, ama ke gi fotografiram, snimam i se sto odi so toa...
Posle ke napravam web sajt i ke probam da zarabotam nesto...
Pa i jas da imam nekoj air od toa sto nim im e ub'o!!
DeepBlue
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 14:28
Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Ke gi ostavam da si se seksaat, ama ke gi fotografiram, snimam i se sto odi so toa...

Леле ненормален (се зезам)
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 17:00
Ke idam da se castam za mojot pronajdok.A da...so negovata kreditna karticka

Изменето од fragola - 16.Ноември.2008 во 17:00
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 17:01
и ќе викнеш еурека.

а фрагола?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 17:02
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

Originally posted by Neptun74 Neptun74 напиша:

Леле ненормален (се зезам)

Vise nemoralen...
DeepBlue
Кон врв
fragola Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2008
Поени: 3829
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fragola Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 17:03
Bas toa sakav da kazam.EUREKAAA!!!
Tuku...nekoi nagradi da delea barem,oskari ili slicno...
I get enough exercise...just pushing my luck.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 17:23
 - Doktore imam maka.
 - Kazi Mujo.
 - Idam doma i gi fakam Fata i Haso kako se ebavaat i vadam pistol ke go utepuvam Haso, a oni  - Cekaj, cekaj, prvo kafe, pa posle prai sto ke pravis !
 - I ?
 - Mi vika Haso : - Ti mene ke me utepas, ke ides u zatvor, Fata ke prodolzi da se ebava i sto si napravil ? Nisto.
 - Sledniot pat pak gi nacekuvam, vadam pistol i ke ja utepuvam Fata,a oni : - Cekaj, daj kafe prvo ! i mi vika pak Haso : - Ke ja utepas Fata, ke odis vo zatvor, a ja ke si ebavam drugi i sto si napravil ? Pak nisto.
 - Sledniot pat  pak gi nacekuvam,  vadam pistol i ke se utepuvam, a oni : - Cekaj. cekaj, kafe prvo ! I pak Haso : - Ke se utepas,a nie ke prodolzime da se ebavame i sto si napravil ? Pak nisto.
 - I sto sakas sega od mene ? - vika doktorot
 - Pa...nesto da mi dades nesto za zuckata, mnogu pocna da me boli od kafe.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Orbiter

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Neptun74 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 17:33
Sudijata go prasuva obvinetiot "shkot":
-Iii... Zosto im "presudivte" na vasata sopruga i nejziniot ljubovnik?
- Pa, gospodine sudija...Se vrativ od rabota umoren, edvaj cekav da jadam i da si legnam, koga vratata zaklucena...Zvonev, tropav, vikav, nisto... Edvaj go ubediv komsijata da me pusti da se prekacam od kaj nego za samo 10 funti... Onaka umoren se prekaciv preku ogradata, koga vratata od balkonot zatvorena... Ajde i nea ja skrsiv... Doma nisto napraeno za rucok, aj si vikam ke si legnam gladen... Vlagam u spalna, oni na kupce... Mi se stresoa noze... Ajde, ke preminev preku se, lugje sme... AMA KOGA VIDOV PECKATA PUSTENA NA 3-ka, eeeee, e togas se mi se stemni...
DeepBlue
Кон врв
caldi33 Кликни и види ги опциите
Група
Група

Регистриран: 15.Ноември.2008
Локација: Macedonia
Поени: 83
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај caldi33 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Ноември.2008 во 00:50
sto treba da napravis da ne gi prekines lugeto vo nisto i toa e sto treba da napravis nisto ke si odis doma i ke se nerviras 2-3 dena i ke si najdes nov partner za tesenje i toa e
Кон врв
spikovec Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 19.Октомври.2008
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај spikovec Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 11:54
podobro da ne go fatam!neznam ama sigurno nema da bide hepi end.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Ноември.2008 во 21:35
Ke im e*am mater ako uklucile boljer na skapa struja
Кон врв
butterflyM55 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
***PEPE***

Регистриран: 17.Ноември.2008
Поени: 3399
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butterflyM55 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2008 во 04:27
ПА НИШТО ДЕ.....КЕ МУ ДАДАМ ОРДЕН ЗА ДЕЛОТО
Кон врв
LOSA Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2008
Поени: 25
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LOSA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Ноември.2008 во 01:15
ПРВО ЌЕ ГИ ГЛЕДАМ А ОНДАК КЕ ИМ СЕ ПРИДРУЖАМ
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Декември.2008 во 11:34
Originally posted by zbunet zbunet напиша:

Ke im e*am mater ako uklucile boljer na skapa struja

газење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеењегазење%20од%20смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1617181920 29>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,281 секунди.