IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Во кревет со....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Во кревет со....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
Автор
Порака
BiG_kIsS Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Крајно сериозна во с'e

Регистриран: 01.Ноември.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 8373
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiG_kIsS Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 14:00
Originally posted by Ghost Ghost напиша:

Originally posted by BiG_kIsS BiG_kIsS напиша:

Хмммм, интересна тема.... Прво да кажам дека мразам варање (изневерување) и никад не би напраила такво нешо. А ако ме фати у кревет со некој друг (што реков не би можело да се деси, али добро) нормално дека ја би била крива, и да направил он нешто пред тоа што ме изнервирало или наљутило пак ја сум крива ако го изневерам, зашто сепак сум можела да праам муабет со него и да расчистиме а не понесена од нервозата и љутината да напраам глупост т.е. да го изневерам.
Иначе има такви машки (кои се многу малку, али сепак ги има) што не би ти направиле ништо али после да те заборават и да нејќат очи да ти видат. И ја мислам дека жената би се осеќала многу поглупо и попонижено така.
И мислам дека воопшто не е фер што и во двата случаеви се обвинува жената пошто ако машкото ја изневери она не е крива воошто! Што ако некоја му дигнала сукња? Тоа не му дава право да си ја изневери жената и тој е голем идиот и не заслужува да биде со неа (жена му/девојка му). И повторно важи истото за ако се скараат..
Иначе кој и да изневери е ненормален и глуп, било машко, било женско пошто за глупост може да изгуби нешто што му било мило.
Неверството може да е момент на слабост. Некои изневеруваат зашто дечкото/девојката го изнервирал/а па мислат дека со тоа ќе му/и вратат. Ама многу се лажат зашто после ќе биде уште полошо и јас мислам дека тој човек што изневерил заради такво нешто би се чуствувал многу лошо (барем би требало)....

а да те прашам јас вака, колку госини имаш ти мило???? Big%20smileBig%20smileBig%20smile Зашо според твоите размислувања, сеуште си малолетна Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile А доколку е така, ондак темата секс за тебе не би требало да биде преокупација, затоа што сеуште малолетниците не се печени за тука, без никаква навреда се разбира Big%20smileBig%20smileBig%20smileBig%20smile

Originally posted by brza brza напиша:

jas veke sto pati sum ja prashal,..................koga ja chita chovek,si misli deka e nekoja iskusna sexualka,koja so godini upraznjava sex,.........ama,valjda samo si razmisluva......

Абе можеби не сум искусна како вас, не сум поминала низ све, али не мора да значи дека незнам како да реагирам у одредени ситуации и како да се справувам, ја само кажувам што би направила.И темата секс не ми е окупација, баш напротив, сега само за тоа размислувам, тоа ми е интересно Big%20smileBig%20smileBig%20smile
Never be afraid to Dream... Live... Love and Laugh. Be afraid not to!!!
Кон врв
Jelena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Август.2006
Поени: 151
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jelena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Ноември.2006 во 15:25

Pa bi go pokanila da ni se pridruzi...WinkWinkWink

Smile Nee MRAZAM neverstva...i  mislam deka nikogas ne bi se nasla vo takva situacija...ama nikogas ne veli nikogas...taka vikaat....

Кон врв
MisIcA, Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The first MISS suspended

Регистриран: 01.Мај.2007
Поени: 1089
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MisIcA, Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:15
Originally posted by maja maja напиша:

Zamisli: Koga (pu , pu, daleku bilo...) tvojot sakan te "ulovuva" vo krevet so drug tip.Kogo bi go obvinil-tebe ili nego ? Kako mazite reagiraat vo vakva situacija, od maski agol kako e ?

No kakva e taa cest ako e veke cest, mazot (dechkoto) da e tolku emancipiran i samosvesen,na tvojot svaler elegantno mu ja pokaze vratata , a tebe te shutni od negoviot zivot so samo edna eventualna shlakanica ? Zarem moze nesto vakvo da pomine dzentlmenski ? Cisto sumjam.....

Kako i da e go postaviv ova zosto od agolot na mazite sekoja zena koja ke se osudi na ova e nemoralna, podgazuvajki se sebe izleguvajki drolja....dodeka od zenski agol koga veke toj ke te izneveri stanuva zbor za nekoja koja mu dignala suknja.Zosto i vo dvata slusaevi se OBVINUVA ZENATA za neverstvoto ?

Seko maz e necij maz i sekoja zena e necija zena...Neverstvoto dali e moment na slabost i kako ke se cuvstvuvate posle seto ova ???

Se e moment na slabost ali posledicite mozat da se golemi zs so kalasnjikov nema da me upuca ali vrata ke mi pokaze.Koa zenata izneveruva e ocrneta kao fuksa, koa maz izneveruva e dasa zs ebnal nesto, vo dvata slucaevi se ocrnuva zenata.
No neverstvoto se pojavuva uvek kao pricina na nesto, dal e nezadovolstvo od partner, beganje od problemite koi te okupirale i baras nastrana momentalno zadovolstvo koe nosi RIZIK, a vo tie momenti ne razmisluvas za posledicite koi mozat da nastanat.

Изменето од MisIcA, - 03.Мај.2007 во 22:16
Кон врв
BiggieSmalls Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Април.2007
Поени: 75
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiggieSmalls Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Мај.2007 во 22:25
ако ја фатиш девојката у кревет со некој друг, прво шо правиш е проверуваш со кој е., ако е некоја Gangsta црнчуга си одиш од собата и се надеваш дека нема да стане да те испокрши оти си го прекинал у сред работа, ако е некој нормален маж ондак или се тепаш или го фрлаш од прозор (зависи од нивото на адреналин) а ако е со девојка ... ееее па ондак земаш стол седнуваш пред креветот и уживаш у шоуто.
Arguing on the Internet is like running on the special Olympics, Even if you Win you are still retarded
Кон врв
MaVnaTa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Април.2007
Поени: 165
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MaVnaTa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2007 во 13:12
znam samo edno,lesno nema da pominam
Кон врв
Sokol Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Март.2007
Поени: 93
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Sokol Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Мај.2007 во 16:46
Ќотек и за еден и за другиот.Само незнам што ако биде со двајца Cry
Кон врв
sweet esc. Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Април.2007
Поени: 205
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sweet esc. Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 09:26
neversto ne opavduvam,ne sum nacekala nitu me nacekale,a koga bi go nacekala deckoto ili nedaj boze idniot maz pa ne mi se veruva deka ke gi ostavam so pardon ili se izvinuvam sto ve prekinav....odmazdaDead,neznam ova se mnogu teski temiLOLLOLLOL.za se ima resenie pa i ako ne go sakas podobro surovo raskinuvanje pa neka pisuva ljubovni drami,otkolku da mi lepat etiketi kako na primer K......,ne bi si dozvolila takvo nesto...nikogas.
Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 09:41
Originally posted by Jelena Jelena напиша:

Pa bi go pokanila da ni se pridruzi...WinkWinkWink

Smile Nee MRAZAM neverstva...i  mislam deka nikogas ne bi se nasla vo takva situacija...ama nikogas ne veli nikogas...taka vikaat....

- Da,sekako...pa mi se dopagja tvojot nacin na moderno i civilizirano odnesuvanje,bi bilo navistina interesno  i  so treto lice  Wink
Make love and respect your profession

Кон врв
gocefbn Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Март.2007
Поени: 270
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај gocefbn Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 07.Мај.2007 во 09:42
Originally posted by MaVnaTa MaVnaTa напиша:

znam samo edno,lesno nema da pominam

A kako bi pominal toj?
Make love and respect your profession

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 21:26
Хм..може моите размислувања нема да се сповпаднат со вашите ама...
Кога би го фатила мојот сакан со некоја,ако ТАА некоја е само женска за една вечер би и рекла добро,продолжете не ме интересира,бидејки ти ќе го имаш еднаш а јас го имам кога ќе посакам.
Ама ако ТАА што е во кревет е некоја што не и е прв пат да се меша во мојот живот, тогаш и креветот и нив низ прозор и Hasta la vista,baby
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2008 во 22:34
А ОД КАДЕ ЌЕ ЗНАЕШ ДАЛИ Е САМО ЗА ЕДНА УПОТРЕБА ИЛИ НЕ???
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 16:05
Originally posted by smizla smizla напиша:

А ОД КАДЕ ЌЕ ЗНАЕШ ДАЛИ Е САМО ЗА ЕДНА УПОТРЕБА ИЛИ НЕ???

Се знае, ако не дознаам одма,ама порано или подоцна...(другари-другарки)
Луѓето зборат
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 16:07
Originally posted by ma4kica ma4kica напиша:

Хм..може моите размислувања нема да се сповпаднат со вашите ама...
Кога би го фатила мојот сакан со некоја,ако ТАА некоја е само женска за една вечер би и рекла добро,продолжете не ме интересира,бидејки ти ќе го имаш еднаш а јас го имам кога ќе посакам.
Ама ако ТАА што е во кревет е некоја што не и е прв пат да се меша во мојот живот, тогаш и креветот и нив низ прозор и Hasta la vista,baby

не држи вода ова мачкице,не може така бе мацо,ова не е сладолед па ќе го лижите двете.
таа демек еднаш ќе лижне а ти ќе го лижиш подолго време.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Enigma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Април.2008
Поени: 9984
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Enigma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Ноември.2008 во 17:28
interesna e temava,ima mnogu da se zboruva megutoa nemam konkreten odgovor.prvo zatoa shto do sega ne sum izneverila,skoro 15 godini jadam samo grav,hahaha,vtoro ne sum razmisluvala ako trgnam i dali ke trgnam vo toj pravec,shto ke se sluci ako me fati.pa neznam stvarno ama mislam deka ako sepak se odluvam na takvo neshto,deka ke bidam umna dane me fati,hahaha,a drugo mislam i da me fati mrtov laden ke e bas toj moment,za posle neznam ama sepak mislam deka nema da ima katastrofalni posledici po nikoj.
Mojata dusha ne e pateka,da minesh i da zaminesh,mojata dusha ne e kamin da se zgreesh i da zaminesh,mojata dusha e bozji hram-vleguvash i ostanuvash tamu
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <12345 6>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.