|
Патување во Грција |
Внеси реплика | страница <1 910111213 33> |
Автор | |
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кје се пофалеше, јас непрочитав
|
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zar i ti sine Brute? Uf sto sakam koga se facaat bas za mene na ovaa tema...
|
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ами
и јас да можев одма би идел не правам проблем кој бе брут и виза си извадив но јбг ќе биде ич не им се замарам, на тозе грците КОЈ ГИ Е.... |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Majkl
Сениор Регистриран: 20.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3019 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Зошто да не? Ама би сакал сега наесен, или рана пролет, кога не е топло.
|
|
ZoraNaSlobodata
Сениор Регистриран: 03.Јуни.2008 Статус: Офлајн Поени: 3392 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
За друго да,за одмор срамота е да одиме во Грција,ете Албанија е друга супер алтернатива.
|
|
За нея ние живеемъ,за нея ние мремъ!
|
|
Рис
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Нов член Регистриран: 05.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви препорачувам Санторини - многу е убаво, бев това лято
|
|
bobi_93
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Група Регистриран: 19.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 81 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Neznm lugevo kako mozat da odat vo grcija.Jas nikogas ne bi otisol.
|
|
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Veke 6 god nemam otideno tamu(duri ni imeto nesakam da i go izgovoram).
Nitu nekogas bi otisla vo bilo koja zemja koja sto ja omalovazuva i ponizuva mojata zemja poradi toa sto e,pa kakva i da e,sepak e moja. Osven se razbira ako epten moram(zivotot se nosi). |
|
~Live the life you love, love the life you live~
|
|
ladyzaki
Сениор Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
PAMTITE KAKO SITE SE UDIRAA VO GRADI VAKVI BILE ONAKVI BILE A DOJDOA ODMORI SITE SE STRCAA TAMU.90% OD POLITICARIVE BEA TAMU NA ODMOR.A NAJINTERESNO OD SE E STO NIEDEN NOVINAR NE PROCEPKA ZA TOA.A ZNAETE ZOSTO ? ZATOA STO ZAEDNO SI SE BRCKAA VO EGEJSKO(CEST NA ISKLUCOCI)
|
|
THEPRINCESS
Сениор Регистриран: 29.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bi otisla vo Grcija? Zs da ne? Toa so imeto si e politika i ne me interesira. Jas koga i da sum otisla tamu super sum si pominala, nikoj nitu me navredil zaradi toa so sum od Mk nitu nisto. Oni se tamu za da zemat nekoja para ti si odis za ubavo da si pominis i nikomu nisto. Pa so ako ne sme nie od Mk, da ne ce propadne gr4ka slucajno, nema da propadne i baska mestata so gi rezervirat nasite ce i zemat zapadnjacite koi ne se cenkat kako nas i dupla poveke pari od nas ostavat tamu, znaci grcija nema air od nas, ni imame air od nea.
|
|
IQ
Сениор Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nie imame air od grcija? WTF??
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekogas raspolozena za patuvanje vo Grcija................ a letoto sigurno tamu daj boze..... Love Greece
|
|
kiki_kiki
Сениор Регистриран: 21.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1267 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас одам на 20-ти...ај може ќе се најдеме
|
|
Внеси реплика | страница <1 910111213 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |