IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Историја и политика
  Активни теми Активни теми RSS - Македонија го призна Косово
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Македонија го призна Косово

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 46>
Автор
Порака
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Октомври.2008 во 19:10
Види позади тебе ти ставаат јаже на врат
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Статус: Офлајн
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 17:53
Originally posted by nema sto nema sto напиша:

Originally posted by Царевић Царевић напиша:

Originally posted by Dardania Dardania напиша:

МАРТИ АХТИСАРИ:   СРБИЈА НЕМА ДРУГА АЛТЕРНАТИВА ОСВЕН ДА ЈА ПРИФАТИ НОВАТА КОСОВСКА РЕАЛНОСТ

Има има етничко чистење 100%

zaboravi go toa...gradejki vakvi teorii ste izgubile sve...

vie ste sonuvale na etnicko cistenje na cel balkan
pa na kraj vi ostanuvale samo kosovo
ni tamu ne mozevte da napravete nisto

sega uste malku i vojvodina ke vi ide i ke ostanuvate
Kako sony eriskson
ne velam nokia :) zs soni erikson ima najmaliot mobilen vo svet :)
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 18:00
Заштитникот ви се повлекува.Кој ќе ве спаси тогаш?

Изменето од moira - 28.Октомври.2008 во 18:05
Кон врв
Zdravko81 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 24.Февруари.2008
Поени: 1690
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zdravko81 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 18:12
Ako ne sakashe Srbija tolku zoshto ne ni ja priznava MPC, Ako ne sakashe srbija tolku zoshto ne ni pomogna vo sporot so imeto. Kosovo e priznato od Makedonija i mnogu drugi drzavi, isto kako Aphazija i juzna osetija, zarem ne svakate deka seto ova izgleda kako edna dobra delba megu Rusija i USA. abre koj ne prashuva nas bre... mnogu mali ili da recam epten sitnicki sme za da odlucuvsme shto i kako ke pravime. Ako beshe Srbija jaka kako shto ja pravat oti i ja zatnaa muckaa zemajki i go Kosovo? Crna gora go prizna Kosovo, a gas i gaki beshe so Srbija i sega ShO ? luge, daj malce relaksirajtese, i nomorate da go menvate svetot, a znaete oti? OTI NIKOJ VAS NE VE PRASUVA.
Луѓето имаат избор, но важно е да се држат до тој избор
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 18:54
Зошто ја затнаа муцката? 90 дена бомбардирање во кое што не беа гаѓани воени цели,бомбардирање на цивилно население од кој над 5.000 загинаа.Русија не ја мешај пошо тогаш на власт беше пијандурата Елцин.

МПЦ не е призната пошо грчки свештеници раководат со целата православна црква.Исто како што се повеќе и повеќе шиптарите прават во Македонија.

За името,Македонија е ПРИЗНАТА ПОД УСТАВНО ИМЕ ОД СРБИЈА!ТОЈ СПОР НЕ ЈА ЗАСЕГА НЕА ПОШО Е БИЛАТЕРАЛЕН!Али за некои кој што појма немаат вакви прости работи не им се јасни.
Кон врв
Vladimir88 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"Arbeit macht frei"

Регистриран: 20.Декември.2007
Поени: 4349
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Vladimir88 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Октомври.2008 во 19:57

Зошто ја затнаа муцката? 90 дена бомбардирање во кое што не беа гаѓани воени цели,бомбардирање на цивилно население од кој над 5.000 загинаа.Русија не ја мешај пошо тогаш на власт беше пијандурата Елцин.

МПЦ не е призната пошо грчки свештеници раководат со целата православна црква.Исто како што се повеќе и повеќе шиптарите прават во Македонија.

За името,Македонија е ПРИЗНАТА ПОД УСТАВНО ИМЕ ОД СРБИЈА!ТОЈ СПОР НЕ ЈА ЗАСЕГА НЕА ПОШО Е БИЛАТЕРАЛЕН!Али за некои кој што појма немаат вакви прости работи не им се јасни.

Извини во врска со црквата сакаш да кажеш дека Грчката Православна Црква ја контролира и Руската Православна Црква??
Кон врв
Pacifist Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Јули.2008
Локација: Switzerland
Поени: 1618
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Pacifist Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 09:07
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Извини во врска со црквата сакаш да кажеш дека Грчката Православна Црква ја контролира и Руската Православна Црква??
pa koga ne mu odgovara i toa ke go kaze...
....INDEPENDENCE IS BETTER THAN SEX...
http://www.youtube.com/watch?v=7c7GdLlVrwo&feature=related
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 12:26
Originally posted by Vladimir88 Vladimir88 напиша:

Руската црква има 1 глас.Во Србија поглавиците се со грчко потелко,во ерусалим таа грци се,во сирија грци се....

Ни "црногорската" црква не е признаена
Кон врв
Red`Black Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 25.Јули.2007
Поени: 845
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Red`Black Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 19:06

Заштитникот ви се повлекува.Кој ќе ве спаси тогаш?
 od koj da ne spasi :)
od garda na sveti kar lazar taaa
sto vo 21-vek sonuvat da napadnat zemja
za takvi imame penecilini

:) da zivee HITLER
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 21:15
Го изеде стапот тој,губитници славати други губитници....жално стварно
Кон врв
nelson Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
НАИВЕН НА МАЈКА

Регистриран: 11.Октомври.2008
Поени: 6313
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nelson Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 23:39
Originally posted by milano4ever milano4ever напиша:

Реков народот нема али за банана власта очигледно беше тоа од првиот ден.Сироти вие америте ве оставиле чорави.
da be siroti nie .. Imame dve drzavi

kolku si naiven! eden den koga amerika ke ja promeni politikata so ke se sluci so siroti siptari?
Zeleo bih da te, vezanih ociju, prepoznajem u hiljadama.Ala bih se napipao!
Кон врв
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 23:40
Гилотиња
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 23:40
Е тогаш ќе биде забавно...let's go crazy!... 
Кон врв
mileg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2008
Поени: 1758
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mileg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Октомври.2008 во 23:41
и сакам да зборуваме на темата
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 3738394041 46>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,203 секунди.