|
Како знаете дека некој ве сака? |
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Автор | |
butterfly5
Сениор Регистриран: 23.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ако знае да те почитува,ако знае да те осети и да ти се тргне од патот кога имаш проблем,ако знае кога треба да те гали,а кога да те остави да се смириш,ако знае да чека да ти помине негативната енергија во тебе,а не “огнот да дотура бензин“...ако има срце полно со љубов и секогаш убав збор...да е со тебе дури и кога не е...да го осекјаш неговото присуство и кога е далеку од тебе....
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
glumata lesno se prepoznava , ako ne mozes da prepoznaes ljubov tesko tebe
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe samo slusajtego srceto i sve ke vi bide jasno
|
|
mila e srcus
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
srceto laze ponekogash,malu treba i razumot
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
trajkovskamila
Сениор Регистриран: 18.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1862 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
da ama srceto go komanda razumot
|
|
mila e srcus
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e tuka milicke si vo golema greshka....
|
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mn. e lesno samo ako znaes. eve moj slucaj, sakam eden od moe skolo no toj e u drugiot klas, jas nego go sakam, no sakam da znam dali i on mene me saka ... pa go nabljuduvam i taka natamu, ... po nekolku dena primetuvam deka ke mi se nasmevne i deka mn poinaku se odnesuva prema mene mislam vo pozitivna forma. no prvo primeti deka mu se bendisuvam mojata najdobra drugarka, pa posle i ja otkriv. bev iznenadena ... no seuste se somnevame deka on mene me saka....
jas na vakov nacin otkriv deka me saka
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
oooooo......pa mi odi po gazot
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a-ha! eve koj imal najubav gaz ovdeka, a sigurno i drugi ubavi raboti vo kompletot |
|
stasi
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se dodeka srceto i razumot ne se soglasat ne sum sigurna
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ma ajde molim te....tie dvajca se krvni neprijateli eve na primer.... moeto srce i mojot razum se sakaat kako vmro i sdsm |
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
... shtom pocnuva da me nervira od sabajle...znam deka mnogu me saka... ..oti moze i da ne me zabelezi... pa kje znam deka ne me saka..
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemozes da znaes...dodeka ne ti pokaze i dodeka ne te uveri.....
|
|
Внеси реплика | страница <1234 13> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |