![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 212> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Shto mi omilelo, male, |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Распукала, распукала Шар Планина,
Ајде, распукала, распукала Шар планина. Ми потвати, ми потвати три овчара, Ајде, три овчара, три овчара - три чобана |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
aber dojde donke
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
BisernA ![]() Сениор ![]() Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
една од вчера,... од операција триумф....
неее, ја не могу без ње.... итн итн ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
со маки сум се родила со жалости јас ке си умрам....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
mojot zivot
igri bez granici
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
jano moooooriiiiii
![]() |
|
![]() |
|
Biba_G ![]() Сениор ![]() ![]() Непоправлив оптимист Регистриран: 18.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 13718 |
Не зови мама,
не зови мама доктора ![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Jer za ljubav treba imat dusu
|
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
no woman no cry
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
o dirlada dirlada da
da da dirla da da
♪ ♪ ♪ ♪
|
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...shote more shote...
...shote mashala... dali zanesh shote... da te volim ja.... ----------------------------------- ...o dirlada..dirlada... ...more shote .... ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
When We Are Together.... (Texas) |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 3536373839 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |