|
Критики позитивни/негативни на личните тв |
Внеси реплика | страница <1 1617181920 46> |
Автор | |
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поезија ли ти треба за да дознаеш
дека љубовта е небесна храна што ветрот ни ја раздава во трошки, оти секогаш лакомо ја јадеме...? QUENTIN уште еднаш ме оставаш без зборови
твоите стихови се секогаш храна за мојата душа...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
Quentin
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 763 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви благодарам на сите за топлото добредојде и убавите зборови :-). Во изминатиов период повеќе ме имаше на блогосферата, ама секогаш е пријатно да се вратиш во топлото форумско гнездо.
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И денес,
ти си мојот свет во кој живеам и денес се плашам да не те загубам и денес одам по јаже, а силен ветер ме дува. И многу денови по денес истиот ќе бидам со тебе или без со сам или со многу ќе дишам колку има букви во твоето име а потем ќе застанам по исто толку чекори барајќи со поглед нешто што на тебе потсеќа за да можам да продолжам до некаде каде нешто потсетува на тебе. zbunce, sakav da odvojam nekoj stih i da go potenciram, ama stvarno ne mozev da se odlucam.
a be kaj se najde toa dusa vo tebe
dzanam - alal da ti e!!!
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo Nina !
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
so be brao ?
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa si napisala pesma
|
|
NiNa1
Сениор Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daaaaaaaaa
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Schweppes pesnule
Ti uspevas da me sakas
zaedno so moeto ludilo,
me sledis koga letam
pravec - krajot na beskrajot,
razbiras nerazbirlivo,
kako uzivam koga grebe,
bez potreba od solzi.
Neka placat liguskite!
-jas sum tip za Bitter Lemon.
Ovaa Kejt-d-grejt vika ovde deka e haj i na prv pogled izgleda deka pusi cigara od tie lutite i deka dim i ide u oci i se zakasluva i mezi so przen kromid,a toj odi so pivo, no sepak se odlucuva za Bitter Lemon i na toj nacin im se potsmeva na pivopijcite sto mezat so przen kromid. |
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
илузија
нечија песна ме разбуди од сон ги отворив очите затрепери воздухот ја тргнав покривката предизвикав бура стапнав на земи се затресе светот се исправив простум се распука небото упс! - прошепотив и тресна гром песната заврши и сè е по старо ... хм, ми се причинило ovde filmadzijka se zali deka nekoj kopilj u komsii pustal glasna muzika i ja razbudil, deka stanala velejki si - Sega ke mu gi istegnam usite na majmunot. Ama vo lutina si rekla - Sto ke trosam noze, sega ke vidi toj mocko ! Zemala saksija, od tie pomalite i ja dzitnala pravo nakaj negoviot prozor, a ona u stvari ne mislese taka, ama kako raka ne e terazija, pukna staklo i na kopiljot megu rogovi go aknala, a on so glava ucukal u drnkaloto za muzika koe padnalo i se iskrsilo i taka muzikata prestala. Potem ona pak si legnala i brgu zapadnala vo son, veruvajki deka toa bilo del od sonot, ne obrnuvajki vnimanie na lelecite sto doagale od komsilukot. |
|
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ovoj zbunet da ne mi gi objasnese rabotite i jas nemase da znam sto vsusnost se slucilo
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toa se potisnati sekavanja
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eve neso da ima rima
strumica na ulica
netolerancija u francija
|
|
zbunet
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bravo Nina
|
|
NiNa1
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1617181920 46> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |