![]() |
|
Знам дека........ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 142143144145146 360> |
Автор | |
mamma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 15.Јануари.2007 Статус: Офлајн Поени: 9879 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A: 5.00/7
O: 4.83/7
![]() A: 5.00/7 O: 5.08/7 |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
...mnogu mi e ubavo so miloto i ne sakam da zavrshi, sto i da e ova
![]() ![]() |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека..... вчера си поминала убаво... |
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
..........ke bide dosadno i denes.....ama toa ti e...............
![]() |
|
![]() |
|
МАРШАЛ ![]() Сениор ![]() ![]() ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
znam deka kje bide onaka kako samiot kje si napravam da bide |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
znam deka znaete deka sum doznal nesto sto nikoj od vas ne znae a saka da znae ama ne moze da doznae |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
znam deka site mislat deka so mojot avatar i potpis sakam d ispratam nekakva poraka
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
james dean ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 4476 |
Знам дека..... секогаш ни е малку... |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
...znam samo deka ...molcenjeto bilo zlato...
![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
zd deka mudriot molci budaliot zboruva
|
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
znam deka sekogash e tuka za mene
![]() |
|
![]() |
|
Keri ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 29.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 574 |
знам дека вечерва на стадион многу ќе плачам
![]() |
|
![]() |
|
pajache ![]() Нов член ![]() ![]() Регистриран: 15.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 26 |
......pak ja utnav rabotata.....
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
Знам дека....едно вистинско и искрено ...пријателство....
.....ќе ...трае...вечно........
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 142143144145146 360> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |